Jump to content
AIDA64 Discussion Forum

Search the Community

Showing results for tags 'ASUS Z170 Sabertooth'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • AIDA64
    • General Discussion
    • Brainstorming
    • Bug reports
    • Hardware monitoring
    • Benchmarking, system performance
    • Network audit, change tracking, SQL databases
    • Localization, language modules
    • 3rd party solutions
  • App Forum
    • Android Forum
    • iOS Forum
    • Sailfish Forum
    • Tizen Forum
    • Ubuntu Touch Forum
    • Windows Phone Forum

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, The latest Version: 5.30.3556 beta (Sep 18, 2015) has in its release notes: motherboard specific sensor info for Asus H110M-C, Sabertooth Z170 Series But, in fact I have: - CPU temp reported isn't real, should be CPU Package or Core Max. Core temps are OK - No motherboard fan at all, only GPU ones - No W_PUMP header - Aquacomputer flow sensor is correctly reported but its internal/external temp sensors aren't I played a bit with different stability options but nothing successful. However those sensors are correctly reported either in Thermal Radar (Fan Xpert) or in HWiNFO (no intention to advertise ). Feel free to move and explain if it's a PEBKAC error Thanks and regards, David.
×
×
  • Create New...