Jump to content
AIDA64 Discussion Forum

Search the Community

Showing results for tags 'Business'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • AIDA64
    • General Discussion
    • Brainstorming
    • Bug reports
    • Hardware monitoring
    • Benchmarking, system performance
    • Network audit, change tracking, SQL databases
    • Localization, language modules
    • 3rd party solutions
  • App Forum
    • Android Forum
    • iOS Forum
    • Sailfish Forum
    • Tizen Forum
    • Ubuntu Touch Forum
    • Windows Phone Forum

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. We are trying to use the audit report with SQL to collect information about our systems... When configuring the GPO (linked to ALL OU in our forest) the results are showing only the servers and/or Domain Admin users All regular workstations and domain users are left out! This is the command line (as directed by the user guide): GPO > User Conf \ Pol \ Win Set \ Scr \ Logon Name = %servershare%\aida64be.exe | Parameters = /r /database /audit /safe /silent The connection to the DB is tested successfully and all SERVERS in the network are showing to the report, but none of the other computers/users do! It's also common to have the user logging in and the AIDA64 app report crashing, but that is another issue that I have no idea why is happening (including the servers)... Any help would be greatly appreciated!
×