Jump to content
AIDA64 Discussion Forum

Search the Community

Showing results for tags 'Fans sensor not detected'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • AIDA64
    • General Discussion
    • Brainstorming
    • Bug reports
    • Hardware monitoring
    • Benchmarking, system performance
    • Network audit, change tracking, SQL databases
    • Localization, language modules
    • 3rd party solutions
  • App Forum
    • Android Forum
    • iOS Forum
    • Sailfish Forum
    • Tizen Forum
    • Ubuntu Touch Forum
    • Windows Phone Forum

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Under the Computer\Sensor\Coolings Fans I was able to see and monitor my Chassis Fans 1, 2 and 3 along with the Optional fans. After Installing the Asus AI Suite 3 the chassis fans are not detected. I uninstalled AI Suite 3, uninstalled 4.50.3000 of AIDA64 and reinstalled and rebooted the PC and the Chassis fans are still not yet detected. I've been evaluating AIDA64 prior to purchasing it. However, this is a feature that just stopped working on me and makes me a little uncomfortable that this happened. How can this work again? What is the fix? I am using ASUS Rampage IV Black Edition motherboard.
×
×
  • Create New...