Jump to content
AIDA64 Discussion Forum

Search the Community

Showing results for tags 'PCI Bug'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • AIDA64
    • General Discussion
    • Brainstorming
    • Bug reports
    • Hardware monitoring
    • Benchmarking, system performance
    • Network audit, change tracking, SQL databases
    • Localization, language modules
    • 3rd party solutions
  • App Forum
    • Android Forum
    • iOS Forum
    • Sailfish Forum
    • Tizen Forum
    • Ubuntu Touch Forum
    • Windows Phone Forum

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. all tested AIDA64 versions are unable to detect all PCI devices on my HP xw9400 based systems: AIDA found only device on PCI bus 0 and 1 - rest (on bus 24,43,44,64,69,70,71,72,107) are missing; because of that, AIDA64 wont display any infos about installed GPU etc. Systems: HP xw9400 Board (OEM Version of Tyan S2915e) Dual Opteron 2382 and Dual Opteron 2427 Windows 7 sp1 x64 and Server 2008r2 x64 sp1 PCI Device List AIDA64 vs SIV PCI Device List AIDA64 vs Windows Device Manager I added: - ACPIDUMP - PCIDUMP - DEVDUMP and SIV-Dumps well if I boot Windows PE based on NT 5.1 or 5.2 AIDA64 will report all devices !? acpidump.txt devdump.txt pcidump.txt SIV_ODIN.txt
×
×
  • Create New...