Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Windows 7'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • AIDA64
    • General Discussion
    • Brainstorming
    • Bug reports
    • Hardware monitoring
    • Benchmarking, system performance
    • Network audit, change tracking, SQL databases
    • Localization, language modules
    • 3rd party solutions
  • App Forum
    • Android Forum
    • iOS Forum
    • Sailfish Forum
    • Tizen Forum
    • Ubuntu Touch Forum
    • Windows Phone Forum

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. Hi everyone, I've been experiencing this strange issue for quite some time now and haven't bothered to investigate until very recently. My BIOS can read CPU temps just fine. I happen to be the owner of a G15 Keyboard and AIDA64 is a great tool for monitoring temps, Voltages, and many other things straight from the LCD. To the point: My CPU temperature is displayed as 0ºC in AIDA64 Extreme 5.60.3700. I know the NH-D15 is an amazing cooler and all, but it looks like it's a bit too good, haha. It is not displayed at all on my G15 LCD. On the LCD, the CPU voltage appears as 0V. N/A for the actu
  2. Hello, I have a well documented problem that has developed over the past few months. All of my web browsers (IE, Chrome, Firefox, Opera) have been giving errors similar to "cannot display webpage", "Aw Snap", "webpage is unavailable", or "webpage crashed". This type of error just means I often have to reload to the page many times to get it to load. I have run a lot of diagnostic tests including the Aida64 program and I have data from Performance Monitor. I have good internet connection I use Ethernet or Wifi same problem but my other devices are fast and stable when browsing. I c
  3. With the latest beta 2.20.1847 (win7 32) gadget settings revert back to defaults. Prior to the beta, color setting such as theme and Aida64 header visibility could be set on the settings directly at the gadget setttings and the settings remained in effect when AIDA64 was set to start with windows. After the beta install, color themes and header visibility setting in the gadget return to default at window start up.
  4. Hello, I find that AIDA64 starts when Windows XP starts but using the same settings in a Windows 7 installation it doesn't start. Are there some special permissions inside Windows 7 that need to be set to allow it to start when Windows starts?
×
×
  • Create New...