Jump to content
AIDA64 Discussion Forum

Search the Community

Showing results for tags 'Z97MX-Gaming'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • AIDA64
    • General Discussion
    • Brainstorming
    • Bug reports
    • Hardware monitoring
    • Benchmarking, system performance
    • Network audit, change tracking, SQL databases
    • Localization, language modules
    • 3rd party solutions
  • App Forum
    • Android Forum
    • iOS Forum
    • Sailfish Forum
    • Tizen Forum
    • Ubuntu Touch Forum
    • Windows Phone Forum

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello! I just upgraded my system to this board, ran AIDA64 on it... and saw a couple of quirks: A fan speed info is wrong... SYS_FAN1 shows up as "CPU OPT" when I have CPU_OPT unused. I would assume plugging a fan into CPU_OPT would make AIDA64 show it up under "Chassis #1"... but I haven't tested it. CPU_FAN and SYS_FAN2 show the proper values, didn't test SYS_FAN3. Vcore value is wrong. It says 0.060-0.384v at idle, CPU-Z reports it as 0.929-0.953v. However the value is correct (same as CPU-Z) if I check it on the "Overclock" tab. (I guess this is VID info) Memory temperature is missing (This shows up in HWINFO) Found the setting in Preferences... silly me. CPU temp is 23 degrees, when CPU package shows 31 and Cores are at 30/31 (maybe I only need to manually compensate?) Also, I see on HWINFO two temperature readings that are unidentified... is possible to add those, if whatever they're measuring is identified?
×
×
  • Create New...