Jump to content
AIDA64 Discussion Forum

Search the Community

Showing results for tags 'chassis'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • AIDA64
    • General Discussion
    • Brainstorming
    • Bug reports
    • Hardware monitoring
    • Benchmarking, system performance
    • Network audit, change tracking, SQL databases
    • Localization, language modules
    • 3rd party solutions
  • App Forum
    • Android Forum
    • iOS Forum
    • Sailfish Forum
    • Tizen Forum
    • Ubuntu Touch Forum
    • Windows Phone Forum

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi there, Using Aida64 Extreme, latest version and it doesn't see the Chassis Fan. The MSI Control Center sees it without a problem (bios as well, of course). Anything I can do to help in solving this? Cheers!
  2. This mobo has CPU fan, but a large passive processor heatsink. It also has two fan connectors: CHA and CPU. If both fans are connected, aida displays cpu fan and chassis fan; but if one of them is not present or forcefully stopped by thumb, the remain fan always threats as cpu's. They have different velocities, so I can see how chassis fan "becomes" cpu's and back. In additional, like http://forums.aida64...__fromsearch__1, fans are switched (checked by slightly manually decelerating). Here is ISA sensor dump and sensors debug dump. isasensordump.txt sensorsdebug.txt
×
×
  • Create New...