Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'commander pro'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • AIDA64
    • General Discussion
    • Brainstorming
    • Bug reports
    • Hardware monitoring
    • Benchmarking, system performance
    • Network audit, change tracking, SQL databases
    • Localization, language modules
    • 3rd party solutions
  • App Forum
    • Android Forum
    • iOS Forum
    • Sailfish Forum
    • Tizen Forum
    • Ubuntu Touch Forum
    • Windows Phone Forum

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Youtube Channel


Snapchat


Skype


Jabber


ICQ


Location


Interests

Found 1 result

  1. As the title says really, I have a 5" pi screen that I use for the aida sensor panel. Every now and then the program just freezes, and all the sensors on my sensor paneI stop at the last readings reported. then when I try to start aida up again, it may or may not load, the only thing that gets it working is a restart. I've tried loads of things in these forums, and other recommendations on other site's, but still no joy. I could really use some help with this. My specs are Rog x470-f gaming, ryzen 3900x, corsair h150i aio, 32gb corsair rgb ram 3200mhz, aorus 2070 super, Samsung 970 500gb m.2, Kingston 1tb ssd, corsair rm750x psu. 7 corsair ll120 fans linked to a commander Pro and lighting node. I run icue for all my corsair stuff and aorus engine for the gpu. Also rgb fusion for the mobo and wallpaper engine. Everything is up to date, and tonight I reinstalled aida, imported my sensor panel, but again it froze within a minute. Please help!
×
×
  • Create New...