Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'crosshair vi hero'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • AIDA64
    • General Discussion
    • Brainstorming
    • Bug reports
    • Hardware monitoring
    • Benchmarking, system performance
    • Network audit, change tracking, SQL databases
    • Localization, language modules
    • 3rd party solutions
  • App Forum
    • Android Forum
    • iOS Forum
    • Sailfish Forum
    • Tizen Forum
    • Ubuntu Touch Forum
    • Windows Phone Forum

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi all, This is the second thread i make about this issue as it appears that my previous thread is forgotten or something.. I would like to get some help with problems i am having with the latest build of Aida64 extreme edition regarding my sensor problems which is caused by Aida64. I would like to know why this is happening and maybe get some feedback on this matter in order to understand why this is happening in order to fix this issues. I tried running the program with EC support enabled and disabled but both get the same results unfortunately. As you can
  2. Hi all, I am hoping that someone can help me with issues with my Asus Ch6 hero. I have 3 Noctua NF-F12 Industrial PPC 3K rpm fans connected to my motherboard 4-pin pwm fan header via 3 way 4-pin splitter. I did this because i want to run my fans at minimal rpm at idle and ramp up under load which is only possible via pwm signal and my fan controller doesn't have 4-pin pwm unfortunately.Now, the problem is that no matter what setting i use, the fans stop spinning or they ramp up to 100% load all of a sudden for no reason at all and sometimes i can't even slow them down and i have to
×
×
  • Create New...