Jump to content
AIDA64 Discussion Forum

Search the Community

Showing results for tags 'drop'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • AIDA64
    • General Discussion
    • Brainstorming
    • Bug reports
    • Hardware monitoring
    • Benchmarking, system performance
    • Network audit, change tracking, SQL databases
    • Localization, language modules
    • 3rd party solutions
  • App Forum
    • Android Forum
    • iOS Forum
    • Sailfish Forum
    • Tizen Forum
    • Ubuntu Touch Forum
    • Windows Phone Forum

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi, I have never had any issues with my pc in the last 2 years. I currently own a i7-9700k, 32 gb of 3200 Ram, Gtx 1080 ti 11GB, Nzxt Kraken X52, Aorus z370 Gaming 3 Motherboard (latest f15b drivers), 4 120mm cpu fnas for intake and 2 for outake. I currently run my cpu at 4.6-4.7 all cores, no extra OC. PSU 850 80 plus Gold So my usual temps are around 35c on idle and 65-75c under load. The other day I notices after a session of gaming that my cpu max temps had gone up to around 85c. It was weird as it had never happened. So I decided to do a couple stress tests to monitor results. So first I tested Linpack and at about 7 min through the test the cpu frequency dropped to 800mhz for a second and went back up to 4600. Cpu was under 100% load and temps where as high as 90-98c. So I ran Aida64 and after about 10 min the same thing happened. Only with Aida the temps weren't that high. Gpu temps where stable across the board, no issues whatoever. So I am no expert, and I need help as to why this may happen. Thanks in advance for any help and let me know if there is more info I can provide.
  2. when logging to a csv file with aida64, there are for a brief moments some very low drops in +12v (also on +5v, +3.3v and cpu core), and at the same moment a drop on the reading CPU fan and also all other fans ( CAHSSIS #1, #2 and #3) Motherboard: Gigabyte ax370-gaming-k7 could it be a faulty PSU, Motherboard, or some bug in the bios ? regards, brown.
×
×
  • Create New...