Jump to content
AIDA64 Discussion Forum

Search the Community

Showing results for tags 'error'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • AIDA64
    • General Discussion
    • Brainstorming
    • Bug reports
    • Hardware monitoring
    • Benchmarking, system performance
    • Network audit, change tracking, SQL databases
    • Localization, language modules
    • 3rd party solutions
  • App Forum
    • Android Forum
    • iOS Forum
    • Sailfish Forum
    • Tizen Forum
    • Ubuntu Touch Forum
    • Windows Phone Forum

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. I was running a stress test on a my new Pc and within 2 mins of the test I get a hardware failure message. I've discovered that the test fails on the FPU stress test i'm kind of stuck on how to fix the issue Components RYZEN 5 1400 (OC 3.7ghz) ASUS B350I MOTHERBOARD CORSAIR DOMINATOR PLATINUM 16GB 3000MHZ EVGA 1080TI FTW3
  2. Recently I bought Presonus Firestudio 26x26 for my music studio its not new IEEE 1394 firewire audiointerface....and its kill my nervs! Few days its droppin out my sound (DAW, browser, AIMP etc.) Its NOT Legacy IEEE 1394 bugg - i try install thise old drivers - its not fix the issue. And accidentally i find out - IT AUDAS SENSORS PANEL IN DOCK make thosse glitches! I use portable version Try to install it regular. Sh*t's start buggin again!!!! I start system with out aida......take a half hours with out dropouts of sound - and first second when i run Aida - that crap start's again! Please fix the issue wuth Aida64 sensors buggin Presonus Firestudio 26x26 (Firewire 1394...maybe other hardware....PCI-e Card by Texas Instrument - confirmed by Presonus - its good)
  3. hi, i have the following happening at the moment: I installed aida 64 extreme on my ne pc, where it said it doesn´t know my motherboard (msi z270 xpower gaming titanium), i activated the program and then searched for updates, it found one and updated correctly. then it knew my motherboard and all worked fine. Then about 3 days ago aida said that there is a new update. i tried to isntall it, it failed (after download it says it couldn´t complete the update). after that aida had some bugs (couldn´t recognise some of the hardware, lcd app did´t work anymore, aida crashed from time to time, even caused some major errors in windows. so i reinstalled it by downloaden it from the website again. but then it said again it wouldn´t recognise my motherboard. i tried to update and it failed again. Now aida doesn´t know my motherboard and shows me some wrong specs. My Hardware: win10 pro (64bit), i7-7700k, z270 xmaing power titanium, Corsair dominator platinum (2x16gb@3200Mhz), Samsung 850 evo, 2xSSHD (Seagate), gtx1080 seahawk x all drivers and bios are up to date
×
×
  • Create New...