Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'hydro'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • AIDA64
    • General Discussion
    • Brainstorming
    • Bug reports
    • Hardware monitoring
    • Benchmarking, system performance
    • Network audit, change tracking, SQL databases
    • Localization, language modules
    • 3rd party solutions
  • App Forum
    • Android Forum
    • iOS Forum
    • Sailfish Forum
    • Tizen Forum
    • Ubuntu Touch Forum
    • Windows Phone Forum

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi A few odd things. I've recently added cheap water cooling to my PC. It might be a misunderstanding (or reconfiguration) on my pat. 1) Sometimes when I start the PC and AIDA64 auto starts, it only shows the 3 white fan options as shown in the bottom of pic "Turn on PC". If I close AIDA64 and restart it, or reboot, it comes up with the 5 fans it should have (see bottom of pic "Restarted"), 2) very occasionally it starts correctly by showing the 5 fan options, but will say both the GPU Rad fan and the Temp Side Fan are 0 RPM even though they are spinning (sorry hav
  2. I have a Corsair H110i Water cooler, and I wanted to monitor using AIDA64 but it doesnt show up on the sensor page. I understand that this is a proprietary USB controller but I could find threads with people that had success with similar corsair devices enabling the Corsair Link flag under the stability tab, but I didn't work for me, Idk if I have a different revision/version. I also tried uninstalling the corsair software and restarting. The corsair software shows 4 sensors Fan1, Fan2, Pump, and Temp Corsair Link Dump ------[ Versions ]------ Program Ver
×
×
  • Create New...