Jump to content
AIDA64 Discussion Forum

Search the Community

Showing results for tags 'sensor bug'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • AIDA64
    • General Discussion
    • Brainstorming
    • Bug reports
    • Hardware monitoring
    • Benchmarking, system performance
    • Network audit, change tracking, SQL databases
    • Localization, language modules
    • 3rd party solutions
  • App Forum
    • Android Forum
    • iOS Forum
    • Sailfish Forum
    • Tizen Forum
    • Ubuntu Touch Forum
    • Windows Phone Forum

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I recently updated my motherboard to an ROG X370-F Strix. Even the current version and beta 5.92.4391 shows abnormal Temperatures, Cooling Fans and Voltage Values (BOLD) Temperatures Motherboard -1 °C (30 °F) CPU -18 °C (-0 °F) CPU Diode 28 °C (82 °F) Chipset 58 °C (136 °F) GPU Diode 39 °C (102 °F) HGST HTS725050A7E630 27 °C (81 °F) Cooling Fans CPU 2836 RPM Chassis #1 11 RPM Chassis #2 10 RPM GPU 0 RPM (0%) Voltage Values CPU Core 0.875 V CPU VID 0.875 V CPU VDD 1.119 V CPU VDDNB 1.050 V +3.3 V 4.186 V +5 V 5.232 V +12 V 16.677 V GPU Core 0.650 V The same time - HWMonitor & HWinfo - shows normal values, except PSU rails, which are not monitored. isasensordump.txt ecdump.txt
×
×
  • Create New...