Jump to content
AIDA64 Discussion Forum

Search the Community

Showing results for tags 'sensor polling'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • AIDA64
    • General Discussion
    • Brainstorming
    • Bug reports
    • Hardware monitoring
    • Benchmarking, system performance
    • Network audit, change tracking, SQL databases
    • Localization, language modules
    • 3rd party solutions
  • App Forum
    • Android Forum
    • iOS Forum
    • Sailfish Forum
    • Tizen Forum
    • Ubuntu Touch Forum
    • Windows Phone Forum

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Both my Samsung Galaxy Tab A (2018 10.5) and my Google Pixel 3 XL display the same bug with the last 2 versions of Aida64 for Android (at least) - freezing on the sensor screen with polling stopping. As an example when you first go to the sensor screen while moving the phone or tablet around, you'll see the numbers fluctuate alot but then after a fairly short while (under a minute), the numbers just freeze. I don't recall this being an issue with versions including and prior to 1.72 (but then maybe I didn't use 1.72 in this situation long enough to get the polling freeze? I've tried adjusting the polling intervals to each of the selectable values under settings but in both devices, the problem still crops up in under a minute. The phone is a 64 bit OS whereas the tablet is 32 Bit (but with a 64 bit capable CPU). What further testing could I do to help pinpoint the cause of this bug? I've submitted a bug report from the tablet already but is it going to be helpful to submit another from the phone? As the hardware is quite different (they both utilise different versions of Qualcom CPUs though), I suspect it may not be device specific - is anyone else getting this?
×
×
  • Create New...