Jump to content
AIDA64 Discussion Forum

Search the Community

Showing results for tags 'strix'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • AIDA64
    • General Discussion
    • Brainstorming
    • Bug reports
    • Hardware monitoring
    • Benchmarking, system performance
    • Network audit, change tracking, SQL databases
    • Localization, language modules
    • 3rd party solutions
  • App Forum
    • Android Forum
    • iOS Forum
    • Sailfish Forum
    • Tizen Forum
    • Ubuntu Touch Forum
    • Windows Phone Forum

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 7 results

  1. Hello, Using 5.99.4900 no sensors are recognized on my Asus ROG Strix Z390-H Gaming mobo. Do I have something misconfigured, or should I be running a beta version? Thanks!
  2. Hi using latest update 5.95.4569 Beta and when I try to open preferences Aida 64 locks up. I uploaded the submit report to finalwire results. Report 3-20-2018.htm
  3. Welcome, I bought your home software with the idea that my problems will be solved but they have just started:). I have a problem with the sensors when using your software on the Asus Rog Strix Rog Strix Z370-F Gaming CD, it doesn't show me the fan speed (rpm) and I can't correctly configure my lcd panel on Logitech G13, I also didn't notice that I read the temperatures from RAM, is this problem to be solved? . Irek. Translated with www.DeepL.com/Translator asus fan.txt
  4. i have asus rog strix b350-f gaming motherboard i connected 3 fans to mb chassis fan ports but it dont displayed in software
  5. I notice this seems to be a thing with the newest ASUS Kaby/Coffee Lake boards...no values for voltage, fan speeds or CPU/motherboard temps. ecdump.txt isasensordump.txt
  6. Hello! I'm having problems with getting pump speed to show in Aida64. I have D5 pump's speed and pwm wires connected to my motherboard's AIO_PUMP header, but I don't see any info about it on sensor page under cooling fans. Only CPU and Chassis fans show, which are the other 2 headers on my mobo. My motherboard is Asus Strix Z270I Gaming. BIOS shows the speed and I'm also using Argus Monitor for fan speed configs and it does see the pump speed. I ran ISA Sensor Debug and it does show AIO_PUMP with correct rpm number. I have no idea what to do, so any help is appreciated. isasensordump.txt
  7. My motherboard is Asus B250i ITX, Asus Strix B250I Gaming (1 PCI-E x16, 2 M.2, 2 DDR4 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, WiFi), The current version and beta 5.95.4512 does not detect any motherboard fans, mobo temp and the CPU temp (not core temps) . AIDA64 Extreme v5.95.4512 Beta ecdump.txt isasensordump.txt AIDA64 Extreme v5.95.4500 ecdump.txt isasensordump.txt Many thanks!
×