Jump to content
AIDA64 Discussion Forum
OBI_1

Very bad and strange results win7 Toshiba sattelite a205-s5000

Recommended Posts

May be this is the right forum for my bug.

Hi, I have this hyper strange problem:

I have notebooks:Toshiba sattelite A205-S5000 and Acer Extensa 5220 both with Chipset GL960 and Celeron CPUs (originally).

I have one C2D T5550 and used it with the Acer and win XP without any problem.I decided to put it in the Toshiba, that was with win 7 x86 ultimate and Acer stayied with the Celeron. When I try the benchmark, there were a terrible result. I changed the HDDs (thats from Acer with XP to the Toshiba and that from the Toshiba with win7 to Acer). The results on the Toshiba with t5550 with XP from the Acer were perfect and the results on the Acer with Celeron and win 7 from the Toshiba were perfect too. I thought that there is a problem with the win 7 32 and installed win 7 64 with the same key. The windows is activated all deivers are installed and everything works good. But the problem with the benchmark wasn't solved. The latencies of L1 and L2 cache are different every time.

What can be my problem. I hate unlogical problems and don't see a reason. Pleese help me or just tell me is this problem reflects on the performance of the machine or It's just mistake.

One screenshot of my result:

cachememk.png

and one normal result:Even my normal L2 latency with the XP is 4.3

Aida64%20T5550%201833.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your other topic was placed in the right forum, and I've replied there. Please avoid posting the same issue into multiple topics.

This topic is closed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...