Jump to content

Report

  • Similar Content

    • By sactomori
      Hey folks (maybe @Fiery?), wondering if this is user error (i.e. I'm an idiot) or if Aquasuite isn't importing into Aida64 with the latest update. Definitely have sensor data showing up in Aquasuite though; flow and temperature right there, just can't get it to show up in Aida64.
      For context, trying to build a sensor panel but can't get flow or temperature from my High Flow Next (AquaSuite) to show up in Aida64. Done all the usuals (searched in Stability, enabled WMI, external data/shared memory , etc.) but it's still not showing up.
      Attaching the Aquacomputer dump for reference, in case it's helpful!
       
      aquacomputerdump.txt
    • By Grestorn
      Aquacomputer updated their Aquasuite the other day. With that update, they also updated the firmware of many of their hardware components, including the D5 Next to version 1014.
      Since that update, AIDA64 doesn't see the D5 Next's values anymore. 
      HWInfo still sees them, though, so the export must work technically, there seems to be some misalignment between AIDA64 and the D5 Next. 
      Other values of Aquacomputer's components are still showing up fine, only the D5 Next is affected (on my system). 
       
      In that regard, I'd still very much appreciate if it would be possible, to restrict the polling of all Aquacomputer's components, as this keeps stalling all other values in AIDA64, too. Aquacomputer seems to limit the polling to once a second, and for some reason that has the effect that all other components monitored by AIDA64 are also restricted to once a second, as soon as there are AC components in the system. 
      And I also remember that there was a checkbox on the "Stability" tab where you could disable the AC's components polling, but that's missing now for some reason?
       
      /edit: Added the Sensor Dump File!
      aquacomputerdump.txt
    • By Buelldozer32
      Hello everyone, 
      After reading a lot of post I still didn't find a solution for my problem.
      I have An Aquaero 5 XT with a D5 pump and a MPS sensor connect with Aquabus. I cannot get the MPS pressure nor the pump speed when they are connected on the Aquabus. If I connect them with USB, it works well and I have both datas in Aida64.
      Does anyone have an idea to help me?
      Regards
      Florian
    • By Pak1979
      Is it possible to make the virtual flow sensor for the AquaComputer D5 Next readable with Aida64? All other sensors of the D5 Next are already readable. Only the Flow is not aviable.
    • By Dav'
      Hi,
      Since last update from Aquacomputer AIDA can read aquaero values but no more MPS values.
      As you can see on screenshot HWiNFO can read it.
      Regards.

×
×
  • Create New...