Jump to content
AIDA64 Discussion Forum
myarmor

Why are all downloads gone except for the "try now" links?

Recommended Posts

Where can you see that phenomenon? At which URL?

For me it looks and works fine at the AIDA64 Downloads page:

http://www.aida64.com/downloads

Try to press Ctrl+F5 in your browser, maybe it will help.

Regards,

Fiery

Now it works here too (and yes, it was that url).

It didn't for the last few days, and that was with empty cache (ccleaner).

 

The one I got earlier had an empty "Downloads" section, and below the "Beta Downloads" header

it said "there aren't any beta downloads at the moment" (or something like that).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Now it works here too (and yes, it was that url).

It didn't for the last few days, and that was with empty cache (ccleaner).

 

The one I got earlier had an empty "Downloads" section, and below the "Beta Downloads" header

it said "there aren't any beta downloads at the moment" (or something like that).

I guess it could have been a temporary mixup between our servers. Hopefully it won't happen again ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Similar Content

    • By PierrotIV
      Hi,
      In last beta 4944, the Nuvoton NCT6791D is not showing any sensor.
      In the previous 4936 it was working.
      Hope this helps
      Regards,
      PierrotIV


    • By Deckard
      Hi,
      All of the system fans are no longer appearing in the sensor page Using AIDA64 extreme 5.99.4944 Beta
      RAD 1 header
      RAD 2 Header
      Chassis fan
      I cannot remember when it happend,  just noticed another post and I checked mine. same problem
       

    • By ded32
      Hello,
      I noticed that on Asus Rampage IV Extreme, AIDA64 sometimes outputs "Thread creation error: Insufficient memory for this operation" and after that readings of OPT1, OPT3, Case 2 and PCH fans become 0.0 RPM (I have OPT2, Case 1 and Case 2 fans unconnected so cannot say anything about them). CPU fan and CPU OPT fan readings are still OK.
      If I relaunch AIDA64 (File - Exit - Run again), readings become OK, and sometimes later the problem repeats.
      I have to confess that I have ASUS Suite II installed (because and only because AIDA64 missed OPTx temp support on Asus R4E!). After installation of AIDA64 Beta, I stopped running it, but process explorer shows its modules loaded and running (FanControlHelper.exe etc). So this may be result of interaction of AIDA64 and ASUS' DLLs (http://forums.aida64...ndpost__p__5532). It's not a problem for me, I plan to uninstall ASUS software. Just leaving it now only to help you in testing
      AIDA64 version: 2.50.2075 Beta.
      P.S. Fiery, thanks a lot for your great work - from another R4E user
      Never remove R4E support from AIDA64! BTW, you already have Option/Stability settings, you may add Asus Suite II compatibility there...
×
×
  • Create New...