Jump to content
AIDA64 Discussion Forum
  • Similar Content

    • By xixou
      rtx 2080 super, no usage probe? (was present with the gtx 1070)
      TDP probe is ok.
       
    • By DonSalsero
      Hello,I m trying to record my gpu power in Watt (into a csv). In my pc (GTX 970) in File - Preferences - Logging , down to the "Power Values" section there is a choice "GPU1". I tried in an other pc (with Titax X) but in "Power Values" section there is only the "GPU1 TDP%" option. Do you know how can I activate the option GPU1 at "Power Values in my second pc? 
      Thank you for your time  
    • By DonSalsero
      Hello guys,I'm trying to measure the utilization of my GPU.I have 2, an Intel hd graphics (from my cpu) and a GTX 970. From File - Preferences - Logging I can only find "GPU1 Utilization" . I cant understand if GPU1 refers to GTX 970 or Intel hd graphics. (I have enabled "Wake GPUs up at AIDA64 start up")
      Thank you for your time
    • By DonSalsero
      Hello,whenever I'm trying to run System Stability Test on Aida64 extreme and I check the "Stress GPU(s)" checkbox,the system crashes and I have to reboot my pc.Do you have any idea why? (when I run SST's with only GPU's box unchecked,it runs smoothly)
      Also I'm trying to save the data from System Stability Test into a file (for instance .txt) but "Save" button only gives me a PNG image.Any ideas?
       
      Thank you for your time!
    • By BeakersBro
      I went to update my old SensorPanel design.  I the process, I deleted my old graph of current download rate and tried to setup a new one with my new defaults.
      If I create a graph, it doesn't show any network rate information on the item list - I only get  connection rate and total download.  If I do a simple sensor item, it shows up as a selection.
      So, I went into Notepad++ in the old exported sensorpanel file that had a working download rate graph, and cut and pasted the graph line for download rate into the new sensorpanel file and the graph shows up correctly in the panel.
      It appears whatever config file that determines what can be added to a graph is broken.
      I attached a couple of pictures to show what I am allowed to select.
      This is version 5.92.4300.
      Thanks!


×
×
  • Create New...