Jump to content

Aquastream Ultimate Support


sephi3
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

We've already asked Aquacomputer to provide programming details on the new Aquastream Ultimate, but received no response so far. Unfortunately it doesn't look similar to the old Aquastream on the registers level, so we definitely need Aquacomputer's assistance to implement support for it.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hello! Just Checking to see if you have heard back from AC about the ultimate pump. 

 

thanks!

Yes, they've told us that they're quite busy, I suppose with finishing up and then rolling out new hardware. They should be able to provide the necessary programming information in a few weeks.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Please note that we've ordered az Aquastream Ultimate device that should arrive in 1 to 2 weeks from now. We'll push our luck to find out how monitoring works on the device. We should be able to solve at least the basic readings without help from Aquacomputer. I'll let you know how it goes ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

We've implemented support for AquaStream Ultimate in the latest AIDA64 beta update available at:

http://www.aida64.com/downloads/latesta64xebeta

We seem to have been able to figure out almost everything. The only thing we're not entirely sure about is the flow rate. We use a specific formula that works on other AquaComputer devices, but it may not be suitable for AquaStream Ultimate. Please let me know how it works on your system, and whether the flow rate is properly calculated or not.

Link to comment
Share on other sites

Hi,

 

Very great job!!!

Everything works fine (temperature, pressure, pump rotation, fan,...), but the flow rate values don't work (0.00).

And, why we can't select the pressure value in sensor panel?

 

Thank you for all :)

(sorry for my bad English)

Link to comment
Share on other sites

Hi,

 

Very great job!!!

Everything works fine (temperature, pressure, pump rotation, fan,...), but the flow rate values don't work (0.00).

And, why we can't select the pressure value in sensor panel?

 

Thank you for all :)

(sorry for my bad English)

Thank you for the feedback. Please right-click on the bottom status bar of AIDA64 main window --> Sensor Debug --> Aquaero Dump. Copy-paste the full results into this topic, or attach the results as a TXT file to your post. You may need to enable status bar in AIDA64 / main menu / View first. Please also let us know what flow rate values can you see in AquaSuite 2016.

As for the pressure, it's managed separately right now because pressure as a type of sensor item is not implemented in the AIDA64 hardware monitoring module yet. We have to change a lot of little bits & pieces in AIDA64 to make that happen. We'll try to do that before the next AIDA64 beta update ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...