Jump to content
AIDA64 Discussion Forum
  • Similar Content

    • By CPJMMXIII
      Hi,
      New AIDA64 user here. Lastest version of both aquasuite and AIDA.
      I'm trying to set various values (e.g. M2.SSD temps) inside aquasuite as software temp sensors.
      When I try to add a new source for the software temp sensor only tjhe following 3 folders are available:
      "Data from Aqua Computer Service"
      "Aquaero"
      "farbwerk"
       
      No folder/option for AIDA 64 values.
      Where am I going wrong? Sorry if this is a super easy question!
    • By red
      Hi guys, as title says, im running first AIDA64 Stability Test of my life. (I was looking for a cpu,gpu,ram and ssd test, all in one). Exactly because its my first time, i have no idea if temps im getting are ok or not. That's why im glad to hear you opinions about them. This is a new build, mounted everything this morning. Test is running since 3 hours and i plan to let it run for 24 hours, to be sure everything is alright.
      CPU: I5-9600K TEMP: (the general "cpu" value, the one beside specific cores value) [51°]
      GPU: RTX 2080 Sea Hawk TEMP: (GPU Diode) [63°]
      RAM: Corsair 16 GB DDR4 3000Mhz TEMP: can't find any value ram related, maybe it's just me :/
      SSD: Samsung 970 Pro TEMP: [62°]
      MOTHERBOARD: Gigabyte Z390 I AORUS PRO WIFI TEMP: [47°]
      Other values, not sure what are they:
      AUX: [51°]
      VRM: [54°]
      PCH: [55°]
      PCH Diode: [68°]
      And, to finish, i want you to know that the cpu cooler is a Corsair 100i v2 and the cpu thermal paste Artic MX4.
      Is there any dangerous value? Do you have any advice?
      Thank you so much for everyone dedicating me some of its time!
    • By Beeish
      AIDA64 for Android v1.58 Report
    • Guest
      By Guest
      Hello and gooday,
      Recently I got an upgrade that replace my intel atom(n445) neetbook, my new laptop was asus K43SJ, the spec was an intel i3 2330m 2.2Ghz caupled with nvidiaGT520m on board grapic.
      The system have 4GB of memory and run on win7pro.The original owner who donating this laptop was complaining about heat and lag, I assume this laptop need fresh thermal paste..
      To test the heat problem, I run aida64 system stress test and here's the result(in picture)
      I have no experience using aida64 on a pc laptop. What is the red line  red cart(cpu trottle at 50%)?? should I worry about It?? does overal of the system ok??
      and finally can someone teach me how to read aida64 stabylity test result
      thanks
      -EDIT-
      I have clened the laptop from accumulating cat fur
       


    • By TerafloppinDatP
      First post. Love the product and the active support community!
      I *think* I have a stable system:
      Ryzen 5 1600 3.8 GHz @ 1.3375v MSI Tomahawk B350 16GB Corsair LPX 3200 RAM running at 2666 @ 1.36v EVGA GTX 1070 SC with a +100/500 overclock GPU/memory Plenty of clean power via an EVGA Supernova G2 750w PSU I've run AIDA64 for hours without failures with the ^^ settings after some failed tests made me pull back my memory clock and increase my Vcore. Most recently I ran FPU by itself without issue (76C max temp on top-down air cooling in a "meh" airflow case...weird, right? I'll save that for another post), then all the subtests (minus GPU) at once without FPU, then finally added FPU to the mix for the last hour so that all subtests minus GPU were running at once. At multiple points during my stress testing my two monitors went black for 5-10 minutes at a time. The pointer was visible and movable, sometimes with a spinny wheel, sometimes not, but at no point could I get control of the PC back until it decided to come back on its own. I assumed this was going to be a failed test but the progress bar was still chugging along and no failures had been reported. I've gotten the black screen on a GPU only test before and assumed it was because I was stressing the graphical interface beyond its ability to send info to my monitors, but in these recent tests I omitted the GPU from testing. I've read up as much as I can find in these forums and around the web but haven't seen this as a problem. Any feedback would be appreciated.
×
×
  • Create New...