Jump to content
AIDA64 Discussion Forum
pimp1310

AIDA64 and Aorus Graphics Engine doesn't work

Recommended Posts

14 minutes ago, Enzaki said:

yep that help its all working now :D

Awesome, thank you for the feedback ;) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, den4ik said:

Hello!

My native language is russian, i hope my english is understandable.

I'm using latest version is AIDA64 Engineer 5.9.7.4657 beta and latest version is AORUS ENGINE 1.36.

For me, the problem with changing LED lighting remains unresolved.

I attach the file with the nVIDIA SMBus Dump info, hope it helps.

GIGABYTE G1 Gaming GTX 1060 - nVIDIA SMBus Dump.txt

Thank you for the data!  Please upgrade to the latest beta version of AIDA64 available at:

https://www.aida64.com/downloads/latesta64xebeta

Let me know if it helps.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, den4ik said:

OK, it worked!

Thank you, very much! :-)

Thank you for your feedback ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi 

I just got the Gigabyte RX580 Aorus.

My setup is:
MB: MSI B450M Mortar Titanium 
CPU: Ryzen 1700 
GPU: Gigabyte RX580 Aorus 8G 
RAM: 2x16GB G.Skill FlareX. 

When I start AIDA and load OSD (which, amongst others, has GPU temperature displayed), I cannot use RGB Fusion app OR Aorus Engine. 

With RGB Fusion I get a blank screen in the app window. 
With Aorus Engine there is no RGB button displayed. 

I disabled "GPU sensor support" in AIDA settings and now I can control RGB on my graphics card.

atismbusdump.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, 0v3rl0rd said:

Hi 

I just got the Gigabyte RX580 Aorus.

My setup is:
MB: MSI B450M Mortar Titanium 
CPU: Ryzen 1700 
GPU: Gigabyte RX580 Aorus 8G 
RAM: 2x16GB G.Skill FlareX. 

When I start AIDA and load OSD (which, amongst others, has GPU temperature displayed), I cannot use RGB Fusion app OR Aorus Engine. 

With RGB Fusion I get a blank screen in the app window. 
With Aorus Engine there is no RGB button displayed. 

I disabled "GPU sensor support" in AIDA settings and now I can control RGB on my graphics card.

atismbusdump.txt

Please upgrade to the latest beta version of AIDA64 Extreme available at:

https://www.aida64.com/downloads/latesta64xebeta

After upgrading to this new version, make sure to restart Windows to finalize the upgrade.

Let me know if it helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On ‎12‎/‎6‎/‎2018 at 11:40 PM, 0v3rl0rd said:

It did the trick. Thanks

Thank you for your feedback!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By Rabbithole
      So after the recent update my sensor panel no longer shows a sensor reading for my water pump or radiator temp. Is that a Windows update problem or Aida64 ? The radiator temp now reads N/C and the pump sits at zero. But I know the pump is working cause my cpu is at 36 C and it's clocked at 5000mhz. Has anyone else experienced this problem?
    • By fads
      Hello,
      Can you please help me. I just bought this new motherboard Gigabyte Z270X GAMING 9 but aida64 is reading some sensors incorrectly. I have attached the dumps below and a screenshot of aida64 sensor readings. Thank you, really appreciated.
      isasensordump.txt
      smbusdump_full.txt
    • By Dr4g0n
      Hello, 
      i own this mainboard: gigabyte x399 designare ex
      and i'm missing also 2 Onboard Temp-Sensor, in HWMonitor it is shown but Aida64 (Beta 4577) dosnt show it.
      By the way i own also a ADAPTEC HBA 1100-24I SINGLE Raidcontroller and the Temp also not showen....  
      My Temp Sensor Logs (ISA & SMBus) are attatched. 
      isasensordump.txt
      smbusdump_full.txt
    • By fads
      Hi fiery, is it possible you could correct the sensor readings for my motherboard (GA-B250-HD3P)? Many thanks.
      isasensordump.txt
      smbusdump_full.txt
×