Jump to content
AIDA64 Discussion Forum
  • Similar Content

    • By Arctucas
      Just down loaded 6.00.5146 BETA and noticed these temperature sensors.
      What are they for?
       
    • By Feklar
      Hi again Fiery. Got this new Maximus XI Extreme Z390 . All sensor readings appear to be there  except for the vrm and pch sensor.  There is a sensor reading for the motherboard but the other two are missing. I have attached the isadump and ecdump files for you to work your magic. Thanks in advance for any help.
      ecdump.txt
      isasensordump.txt
    • By KallAdam
      Hey AIDA64 Team, 
      do you have any Timeline to integrate the Water_IN_Temperatur & Water_OUT_Temperatur for the new Z390 ROG MAXIMUS XI HERO (WI-FI) ???
      Thank you!
    • By Dr4g0n
      Hello, 
      i own this mainboard: gigabyte x399 designare ex
      and i'm missing also 2 Onboard Temp-Sensor, in HWMonitor it is shown but Aida64 (Beta 4577) dosnt show it.
      By the way i own also a ADAPTEC HBA 1100-24I SINGLE Raidcontroller and the Temp also not showen....  
      My Temp Sensor Logs (ISA & SMBus) are attatched. 
      isasensordump.txt
      smbusdump_full.txt
    • By Minh Khang
      I've been just build my new PC based on Ryzen platform. Here's the specs:
      Mainboard: Asrock X370 Gaming X
      CPU: AMD Ryzen R5-1600
      RAM: 2x4GB Gskill Ripjaws V
      GPU: MSI GTX1060 OC Tiger 6Gb
      SSD: Kingston 128GB
      PSU: Xigmatek Shogun II 600W
      OS: Win 10 Creators (with latest update & all driver installed)
      But when I open AIDA64, it shows the 5V+ and 12V+ which is overcurrent as picture below (5.6 & 14Volt). I'm so scared. Please help me.
      sorry for my bad english
       

×
×
  • Create New...