Jump to content
AIDA64 Discussion Forum
timiman

fixed: Missing AIO Pump fan sensor reading (Asus Strix X470-F Gaming)

Recommended Posts

Using the latest beta (v5.99.4936) for evaluating purposes I cannot find the fan sensor named 'AIOPUMP' in sensors' list.
This sensor is visible and enabled in BIOS.
And visible in other hardware monitoring applications.
Other fans like CPU and Chassis #1-#3 are shown without any problem.

I think this sensor was visible in previous AIDA64 versions, but haven't noted which one was the last 'good' one.

Thank you.

isasensordump.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites
On ‎1‎/‎27‎/‎2019 at 6:32 PM, timiman said:

Using the latest beta (v5.99.4936) for evaluating purposes I cannot find the fan sensor named 'AIOPUMP' in sensors' list.
This sensor is visible and enabled in BIOS.
And visible in other hardware monitoring applications.
Other fans like CPU and Chassis #1-#3 are shown without any problem.

I think this sensor was visible in previous AIDA64 versions, but haven't noted which one was the last 'good' one.

Thank you.

isasensordump.txt

Please upgrade to the latest beta version of AIDA64 available at:

https://www.aida64.com/downloads/latesta64xebeta

After upgrading to this new version, make sure to restart Windows to finalize the upgrade.

Let me know how it works.

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, timiman said:

Yes. AIOPUMP sensor is visible again and its value seems correct.

Thank you for the support.

Thank you for your feedback ;) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×