Jump to content

nvidia display bug?


Recommended Posts

bit of an odd one...occasionally after the displays turn off (screensaver) my primary display will fail to wake from sleep, or it will come back and be corrupted (looks like there are scanlines all over it).  a reboot fixes it, while turning the display off and on again doesn't, so it seems to be a software issue of some sort.

i have noticed that if i shut AIDA64 down then it does not ever seem to occur, so it possible some corruption is happening when AIDA64 is reading the GPU data?

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, facboy said:

bit of an odd one...occasionally after the displays turn off (screensaver) my primary display will fail to wake from sleep, or it will come back and be corrupted (looks like there are scanlines all over it).  a reboot fixes it, while turning the display off and on again doesn't, so it seems to be a software issue of some sort.

i have noticed that if i shut AIDA64 down then it does not ever seem to occur, so it possible some corruption is happening when AIDA64 is reading the GPU data?

What kind of video card do you have, and what version of ForceWare video driver do you have installed?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...