Jump to content
AIDA64 Discussion Forum
davidm71

AIDA64 fails to load under Windows 64 1903 May update

Recommended Posts

Hi,

Recently used my insider preview feature to update to 1903 May update and having a problem with AIDA64 not loading at all.

I click the icon and nothing happens. Tried it on the portable version with same results.

Not sure whats going on.

Edit: After some more testing its kind of weird in that if it runs it will run minimized to taskbar on right hand side or take a very very long time to run but thats rare. 

Right now not running!

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, davidm71 said:

Hi,

Recently used my insider preview feature to update to 1903 May update and having a problem with AIDA64 not loading at all.

I click the icon and nothing happens. Tried it on the portable version with same results.

Not sure whats going on.

Edit: After some more testing its kind of weird in that if it runs it will run minimized to taskbar on right hand side or take a very very long time to run but thats rare. 

Right now not running!

 

Thanks

Try to remove all AIDA64-related entries from the Registry.  Start REGEDIT.EXE, navigate to:

HKEY_CURRENT_USER\Software\FinalWire

Right-click on AIDA64 (inside FinalWire in the left tree) --> Delete --> Yes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×