Jump to content
AIDA64 Discussion Forum
  • Similar Content

    • By Vatash
      Custom gauges are not working in the sensor panel.  Default ones are. 
      I made some custom ones where I just changed the colors of the default downloaded ones.  Added them to the custom states.  They pop up for a second then disappear only leaving the icon and text.  Tried downloading ones other people have made and the same things happen.  Might appear for a second then disappear then come back for a second go away again and not come back.  All are pngs as specified.
      Its a 5" raspberry pi screen.
      Was going to use for CPU and GPU temp (3900X - RTX2080)
      Let me know of any ideas to try or info you need.  If its not something off the top of my head have to respond after work.
      So far really disappointed.  Wanted to make some custom files, I do not like the defaults.
    • By vidalsh68
      Hi, sicne last two betas x299 MSI Meg doesn´t show correct fans values neither detect all fans.
      I don´t know if is one windows update issue too.
    • By wONKEyeYEs
      I would like to know how to turn on a second unique Sensor Panel.
      I figure it must be possible as @Fiery said in 2013...
      "We do have plans about multiple SensorPanels,"

    • By nikkymen
      When you click the "Collapse All Windows" button (Win + D) on Windows 10, the SensorPanel is located behind the windows taskbar.
      PS.
      My SensorPanel has the options "always on top" and "prevent from being minimized".
      I`m using version AIDA64 Engineer 5.90.4229 Beta.


    • By rwky
      Hi there, 
       
      Using Aida64 Extreme, latest version and it doesn't see the Chassis Fan.
      The MSI Control Center sees it without a problem (bios as well, of course).
       
      Anything I can do to help in solving this?
       
      Cheers!
×
×
  • Create New...