Jump to content
AIDA64 Discussion Forum
NaijaBushBoy

Missing MOS temp on MSI Z370M Gaming Pro AC (MS-7B44)

Recommended Posts

On ‎6‎/‎1‎/‎2019 at 6:39 PM, NaijaBushBoy said:

In the bios and HWinfo64 I can check the Mos temps but I dont see that reading in Aida 64. Help pls?

Please upgrade to AIDA64 v6.00 first.  If the issue persists, please right-click on the bottom status bar of AIDA64 main window --> Sensor Debug --> ISA Sensor Dump. Copy-paste the full results into this topic, or attach the results as a TXT file to your post. You may need to enable status bar in AIDA64 / main menu / View first.


Thanks,
Fiery

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/9/2019 at 11:48 AM, NaijaBushBoy said:

Yes, I am on Aida64 v6.00.5100 now. Still no mosfet temps. Isasensor dump file is below.

isasensordump.txt

Thank you.  Make sure to upgrade to the latest beta version of AIDA64 Extreme available at:

https://www.aida64.com/downloads/latesta64xebeta

After upgrading to this new version, make sure to restart Windows to finalize the upgrade.

Let me know how it works.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Similar Content

    • By Vatash
      Custom gauges are not working in the sensor panel.  Default ones are. 
      I made some custom ones where I just changed the colors of the default downloaded ones.  Added them to the custom states.  They pop up for a second then disappear only leaving the icon and text.  Tried downloading ones other people have made and the same things happen.  Might appear for a second then disappear then come back for a second go away again and not come back.  All are pngs as specified.
      Its a 5" raspberry pi screen.
      Was going to use for CPU and GPU temp (3900X - RTX2080)
      Let me know of any ideas to try or info you need.  If its not something off the top of my head have to respond after work.
      So far really disappointed.  Wanted to make some custom files, I do not like the defaults.
    • By vidalsh68
      Hi, sicne last two betas x299 MSI Meg doesn´t show correct fans values neither detect all fans.
      I don´t know if is one windows update issue too.
    • By wONKEyeYEs
      I would like to know how to turn on a second unique Sensor Panel.
      I figure it must be possible as @Fiery said in 2013...
      "We do have plans about multiple SensorPanels,"

    • By nikkymen
      When you click the "Collapse All Windows" button (Win + D) on Windows 10, the SensorPanel is located behind the windows taskbar.
      PS.
      My SensorPanel has the options "always on top" and "prevent from being minimized".
      I`m using version AIDA64 Engineer 5.90.4229 Beta.


    • By rwky
      Hi there, 
       
      Using Aida64 Extreme, latest version and it doesn't see the Chassis Fan.
      The MSI Control Center sees it without a problem (bios as well, of course).
       
      Anything I can do to help in solving this?
       
      Cheers!
×
×
  • Create New...