Jump to content
AIDA64 Discussion Forum
Anatolii

Incorrect voltage data of 5V and 12V from ITE IT8728F sensor (Foxconn Z68A-S)

Recommended Posts

 

Incorrect voltage data of 5V and 12V from ITE IT8728F sensor.

Motheboard Foxconn Z68A-S. Chipset Intel Cougar Point Z68.

CPU: QuardCore Intel Core i5-2400, 3200MHz (32x100) 

BIOS: AMI 1.03.2013 (C39F1P02 firmware, last)

OS: Win7, WinXP irrelevant.

AIDA: v5.97.4600, 6.00.5100 irrelevant.

But, the values in the BIOS in the Health Section meet the Normal!

 

2019-06-13_13-24-34.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
On ‎6‎/‎13‎/‎2019 at 10:59 AM, Anatolii said:

Incorrect voltage data of 5V and 12V from ITE IT8728F sensor.

Motheboard Foxconn Z68A-S. Chipset Intel Cougar Point Z68.

CPU: QuardCore Intel Core i5-2400, 3200MHz (32x100) 

BIOS: AMI 1.03.2013 (C39F1P02 firmware, last)

OS: Win7, WinXP irrelevant.

AIDA: v5.97.4600, 6.00.5100 irrelevant.

But, the values in the BIOS in the Health Section meet the Normal!

Please right-click on the bottom status bar of AIDA64 main window --> Sensor Debug --> ISA Sensor Dump. Copy-paste the full results into this topic, or attach the results as a TXT file to your post. You may need to enable status bar in AIDA64 / main menu / View first.


Thanks,
Fiery

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...