Jump to content

The temperature sensors are losing their reading randomly (Gigabyte Z370 Aorus Gaming 7)


Recommended Posts

Hello my motherboard is a z370 aorus gaming 7, the temperature sensors are losing their reading randomly and setting at -64 and the rpm sensors of the coolers are setting at 14 in reading.
After restarting the computer everything goes back to normal, but after some time random again loses the readings

Capturar.JPG

desdump.txt ecdump.txt isasensordump.txt sensorprof.txt

Link to post
Share on other sites
14 hours ago, metroidao said:

Hello my motherboard is a z370 aorus gaming 7, the temperature sensors are losing
their reading randomly and setting at -64 and the rpm sensors of the coolers are setting at 14 in reading.
After restarting the computer everything goes back to normal, but after some time random again loses the readings

When that anomaly occurs, it seems for some reason AIDA64 is unable to communicate with the primary sensor chip of your motherboard.  Do you have any other monitoring software running in the background that may interfere with AIDA64?

Link to post
Share on other sites
  • 11 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...