Jump to content
AIDA64 Discussion Forum
Sign in to follow this  
Laxeringsmedel69

OSD- and Sensorpanel

Recommended Posts

First problem: I have problem with my OSDpanel, while playing for example Pubg I have "Cpu" and "Gpu" temps and they wont stay as top most window.

Second problem: My sensorpanel every time i click (left and right) on my desktop the sensorpanel closes and opens it takes between 0,5 and 1 seconds. If I right click on my desktop the sensorpanel disappears and the normal windows drop-down menu comes up for a good 0,5 to 1 seconds and then closes and the sensorpanel pops back where it should be. It is just a little annoying because i can not while the sensorpanel is showing change any thing in the drop-down menu. My friend does not have the problem and I can not find the issue... (My spelling isnt perfect but hey its not that important)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By neg12roni
      Running a Gigabyte Vision D Z490 board with the Core i5-10400 CPU. Have configured the fans in  BIOS but Aida64 doesn't see any of them in the LCD option, none are listed.
      Also, CPU temp never changes from 28celcius so I'm guessing that isn't really working either.
    • By AliOXen
      I'm having issues finding the CPU Temperature sensor. Using a Strix B450-I mobo.
      The 2070 Super Temperature sensor shows up fine.
      Am I doing something wrong?

    • By monchote
      Hi there, AIDA64 is not showing the motherboard temperature and showing the SB temp twice instead (see attached image for comparison). The M/B sensor is reporting 45C instead of 67C.
      Motherboard: ASRock X570 Phantom Gaming-ITX/TB3
      Thanks a lot in advance!

    • By Shaman
      Dear all,
      I am trying to figure out the best option for a small (max 7'') external screen to use with SensorPanel.
      I find lots of options on eBay that I suppose are all viable (e.g., https://www.ebay.co.uk/itm/7inch-HDMI-LCD-H-with-case-1024x600-IPS-Capacitive-Touch-Screen-Audio-Output/133067577890).
       
      What I am unsure at the moment:
      - Is the quality/resolution of the screen important?
      - Is touch input needed/used?
      - Is there any difference (limitations) between the three available options (using an HDMI connected screen, a USB connected one and/or an affordable Android tablet)? 
       
      Any input would be appreciated. Thank you in advance!
       
      Best,
      S
    • By Ojustaboo
      Hi
      A few odd things. I've recently added cheap water cooling to my PC.
      It might be a misunderstanding  (or reconfiguration) on my pat. 
      1) Sometimes when I start the PC and AIDA64  auto starts, it only shows the 3 white fan options as shown in the bottom of pic "Turn on PC".
      If I close AIDA64 and restart it, or reboot, it comes up with the 5 fans it should have (see bottom of pic "Restarted"), 
      2) very occasionally it starts correctly by showing the 5 fan options, but will say both the GPU Rad fan and the Temp Side Fan are 0 RPM even though they are spinning (sorry haven't got a pic for this)
      Note, Power supply fan should be 0 RPM as it's a quite PS that only starts the fan if needed
      3) With my CPU watercooler, I installed Corsairs iCUE fan control software (I presume this is needed to control the fans?).  That software shows completely different CPU temps to yours. When running your Stress Test, (all in C)
      After 40 seconds, yours says 39 , iCUE says 33.7
      After 2 mins, yours says 40  iCUE says 34.3
      After 3 mins yours says 40  iCUE says 34.8
      After 4 mins yours says 41, iCUE says 35.1
      After 6 mins yours says 41, iQUE says 35.6
      After 11 mins yours says 42 iQUE says 36.1
      Pics of the above attached.  I left it running for a while longer, but the temp stayed fluctuating  between  41/42.
      Then after I'd stopped your stress test for a couple of mins or so your s/w says 29, iQUE says 34.6
       
      Turned on PC

       
       
      Restarted PC

       
       
      AIDA64 CPU Stress test after 40 secs

       
       
       
      AIDA64 CPU Stress test after 2 mins

       
       
       
      AIDA64 CPU Stress test after 3 mins

       
       
       
      AIDA64 CPU Stress test after 4 mins

       
       
       
      AIDA64 CPU Stress test after 6 mins

       
       
       
       
      AIDA64 CPU Stress test after 11 mins

       
       
       
      Stress test stopped for a couple of mins or so

       
       
      System Spec:
      Asus Vulcan Pro ROG Headset
      Corsair Neutron GTX SSD 240GB (C drive, System)
      Samsung 500GB EVO SSD  (D drive, Games)
      SanDisk SSD Plus 480GB (E drive, Steam Library) 
      Samsung 500GB EVO SSD  (F drive , Music S/W)
      Samsung 500GB EVO SSD  (G, H, I drive,  Docs, More Programs, Email)
      Toshiba HDwe140 4TB  (External enclosure, only plugged in to do backups) 

      XFX RADEON RX480 Black Edition OC
      Utech MMO Gaming Mouse 
      Logitech G510 Keyboard
      Razer Orbweaver Chrome
      Focusrite Saffire Pro 24 Audio interface
      Dell U2713HM monitor running at 2560 x 1440
      BenQ GW2470 runing at 1920 x 1080
      Intel Core i7 3820 a2011  3600 MHz
      Asus P9X79 Socket 2011 ATX Motherboard
      32GB Corsair Vengance DDR3 RAM
      Win 10 Pro

      Corsair 750 Watt HX750i Fully Modular ATX PSU/Power Supply
      Corsair Hydro H55 on GPU
      Corsair Hydro H100 v2 on CPU
      NTZX H440 Mid ATX PC case
       
×
×
  • Create New...