Jump to content

Clock on sensor panel skips a few seconds.


Recommended Posts

Hello.

I have set up a simple sensor panel on a second screen inside my case, when i use the clock HH:MM:SS the clock seems kinda slow and skips a seconds now and then.

My PSU is a Corsair HX1000i and if i disable the HX/RMI-sensor the clock seems too fast and stops for a second.

Is there a way to disable the SS part of the clock or something else i can try to fix this?.

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...
On 6/20/2020 at 11:24 AM, Fry(NOR) said:

Hello.

I have set up a simple sensor panel on a second screen inside my case, when i use the clock HH:MM:SS the clock seems kinda slow and skips a seconds now and then.

My PSU is a Corsair HX1000i and if i disable the HX/RMI-sensor the clock seems too fast and stops for a second.

Is there a way to disable the SS part of the clock or something else i can try to fix this?.

There's a sensor item called Time (HH:MM) that you may find useful ;) 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...