Jump to content
AIDA64 Discussion Forum
tomvandal

AsRock Z490 Taichi - Core Voltage not accurate

Recommended Posts

Hello,

I have an issue with the CPU voltage sensors, I really want to show the core voltage, but apparently the core voltage is always equal to CPU VID, which is not right according to CPU-Z reading:

AIDA64:

image.png.75b36dc2fe653ddc877a10bca40d50d5.png

CPU-Z:

image.png.8fdc24248efe8225c78507789327a952.png

 

Regards,

Tom

image.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

17 hours ago, tomvandal said:

I have an issue with the CPU voltage sensors, I really want to show the core voltage, but apparently the core voltage is always equal to CPU VID, which is not right according to CPU-Z reading:

Please upgrade to the latest beta version of AIDA64 Extreme available at:

https://www.aida64.com/downloads/latesta64xebeta

After upgrading to this new version, make sure to restart Windows to finalize the upgrade.

Let me know if it helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 hours ago, tomvandal said:

somehow better as I see alot more sensors now, but core voltage is still not readable, here my cpu-z and aida sensors:

Thank you for your feedback.  We've further tweaked sensor support for ASRock Z490 Series in the following new beta build of AIDA64:

https://www.aida64.com/downloads/latesta64xebeta

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...