Jump to content

Help setting initial setup


Mortex9
 Share

Recommended Posts

I am new to this software. I bought a 5" HDMI raspberry pie LCD display and created a custom hardware monitoring display for it. I watched a few videos on how to do it and everything works great except my GPU. I am still using a EVGA GTX 1060 6Gb waiting for availability of a RTX 1080 to become realistic. I am trying to display RTSS FPS graph, RTSS FPS Simple Sensor Item, Cooling Fans_GPU Sensor Item, and GPU Memory Clock Simple Sensor Items. All the values read zero except the GPU Memory Clock Simple Sensor. I get FPS values in various benchmark software if that matters. Is my GPU not sending this info in a way that AIDA64 can understand, or have I missed a step in my setup? I understand that both the RTSS components need a game to be running in the foreground to work, they do not.

 

System

Gigabyte Z390 Designare

i7-9700K

16 Gb Ram

EVGA GTX 1060 6Gb

1 Tb M1 SSD

2 Tb HHD

Water cooled

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...