Jump to content
  • Similar Content

    • By Techsniffer
      I am having an issue with my OSD after updating recently and I was hoping someone might have an answer, when I open AIDA64 my OSD doesn't show up, so I go into Prefs and click on OSD > OSD Items it and it just sits and spins. Here is the LowLevel log:
       
      I am having the same issue, OSD Panel just hangs at detecting sensor information, this was working fine until I updated AIDA64, here is my log:

      [2021-03-31 07:18:21.804]      TO_HWMonitor: --- Start ---
      [2021-03-31 07:18:21.814]      TO_HWMonitor: SensorInfo
      [2021-03-31 07:18:21.822]        SensorInfo: --- Start ---
      [2021-03-31 07:18:21.830]  MotherboardModel: "Asus ROG Maximus X Hero Wi-Fi AC;S11512-100330001110ATX2430Z370,*M22*DDR4-4*GBL*WIF*"
      [2021-03-31 07:18:21.839]  Software Version: AIDA64 v6.33.5700
      [2021-03-31 07:18:21.847]        SensorInfo: --- CPU VID / NB VID ---
      [2021-03-31 07:18:21.912]        SensorInfo: --- GPUSensorInfo ---
      [2021-03-31 07:18:21.920]   nVIDIA GPU Info: --- Start ---
      [2021-03-31 07:18:21.929]   nVIDIA GPU Info: --- reg_0 ---
      [2021-03-31 07:18:21.935]   nVIDIA GPU Info: --- nVIDIADriver_GetClocksOld ---
      [2021-03-31 07:18:21.940]   nVIDIA GPU Info: --- nVIDIABIOSInfo ---
      [2021-03-31 07:18:22.059]   nVIDIA GPU Info: --- Memory Size ---
      [2021-03-31 07:18:22.069]   nVIDIA GPU Info: --- Memory Size (TurboCache) ---
      [2021-03-31 07:18:22.076]   nVIDIA GPU Info: --- Memory Type ---
      [2021-03-31 07:18:22.083]   nVIDIA GPU Info: --- Memory Bus Width ---
      [2021-03-31 07:18:22.090]   nVIDIA GPU Info: --- Base Clock ---
      [2021-03-31 07:18:22.097]   nVIDIA GPU Info: --- GPU Clock ---
      [2021-03-31 07:18:22.121]   nVIDIA GPU Info: --- nVIDIADriver_GetClocksNew ---
      [2021-03-31 07:18:22.127]   nVIDIA GPU Info: --- nVIDIADriver_GetClocksOld ---
      [2021-03-31 07:18:22.134]   nVIDIA GPU Info: --- Memory Clock ---
      [2021-03-31 07:18:22.140]   nVIDIA GPU Info: --- Pipes, Shaders (G80+) ---
      [2021-03-31 07:18:22.148]   nVIDIA GPU Info: --- GPU Usage #1 ---
      [2021-03-31 07:18:22.154] nVIDIADriver_GetLoad: --- Start ---
      [2021-03-31 07:18:22.161] nVIDIADriver_GetLoad: --- NVAPI Init ---
      [2021-03-31 07:18:22.168] nVIDIADriver_GetLoad: --- NVAPI Get GPU Count ---
      [2021-03-31 07:18:22.175] nVIDIADriver_GetLoad: --- NVAPI GetDynamicPstatesInfoEx ---
      [2021-03-31 07:18:22.184] nVIDIADriver_GetLoad: --- 1 ---
      [2021-03-31 07:18:22.190] nVIDIADriver_GetLoad: --- Finish ---
      [2021-03-31 07:18:22.196]   nVIDIA GPU Info: --- GPU Usage #2 ---
      [2021-03-31 07:18:22.203]   nVIDIA GPU Info: --- Compute Perf #1 ---
      [2021-03-31 07:18:22.210]   nVIDIA GPU Info: --- Compute Perf #2 ---
      [2021-03-31 07:18:22.219]   nVIDIA GPU Info: --- Compute Perf #3 ---
      [2021-03-31 07:18:22.226]   nVIDIA GPU Info: --- Compute Perf #4 ---
      [2021-03-31 07:18:22.232]   nVIDIA GPU Info: --- Compute Perf #5 ---
      [2021-03-31 07:18:22.241]   nVIDIA GPU Info: --- Compute Perf #6 ---
      [2021-03-31 07:18:22.247]   nVIDIA GPU Info: --- Die Size ---
      [2021-03-31 07:18:22.256]   nVIDIA GPU Info: --- reg_0 chk ---
      [2021-03-31 07:18:22.263]   nVIDIA GPU Info: --- gpu_id Loop End ---
      [2021-03-31 07:18:22.270]   nVIDIA GPU Info: --- i Loop End ---
      [2021-03-31 07:18:22.281]   nVIDIA GPU Info: --- Finish ---
      [2021-03-31 07:18:22.865]        SensorInfo: --- HDDSensorInfo ---
      [2021-03-31 07:18:22.992]        SensorInfo: --- SPDSensorInfo ---
      [2021-03-31 07:18:29.185]        SensorInfo: --- Start ---
      [2021-03-31 07:18:29.192]  MotherboardModel: "Asus ROG Maximus X Hero Wi-Fi AC;S11512-100330001110ATX2430Z370,*M22*DDR4-4*GBL*WIF*"
      [2021-03-31 07:18:29.199]  Software Version: AIDA64 v6.33.5700
      [2021-03-31 07:18:29.206]        SensorInfo: --- CPU VID / NB VID ---
      [2021-03-31 07:18:29.246]        SensorInfo: --- Start ---
      [2021-03-31 07:18:29.253]  MotherboardModel: "Asus ROG Maximus X Hero Wi-Fi AC;S11512-100330001110ATX2430Z370,*M22*DDR4-4*GBL*WIF*"
      [2021-03-31 07:18:29.260]  Software Version: AIDA64 v6.33.5700
      [2021-03-31 07:18:29.266]        SensorInfo: --- CPU VID / NB VID ---
      [2021-03-31 07:18:29.277]        SensorInfo: --- GPUSensorInfo ---
      [2021-03-31 07:18:29.304]        SensorInfo: --- HDDSensorInfo ---
      [2021-03-31 07:18:29.310]        SensorInfo: --- SPDSensorInfo ---
      [2021-03-31 07:18:29.338]        SensorInfo: --- GPUSensorInfo ---
      [2021-03-31 07:18:29.362]        SensorInfo: --- HDDSensorInfo ---
      [2021-03-31 07:18:29.369]        SensorInfo: --- SPDSensorInfo ---
      [2021-03-31 07:18:30.245]        SensorInfo: --- Start ---
      [2021-03-31 07:18:30.252]  MotherboardModel: "Asus ROG Maximus X Hero Wi-Fi AC;S11512-100330001110ATX2430Z370,*M22*DDR4-4*GBL*WIF*"
      [2021-03-31 07:18:30.259]  Software Version: AIDA64 v6.33.5700
      [2021-03-31 07:18:30.268]        SensorInfo: --- CPU VID / NB VID ---
      [2021-03-31 07:18:30.338]        SensorInfo: --- GPUSensorInfo ---
      [2021-03-31 07:18:30.367]        SensorInfo: --- HDDSensorInfo ---
      [2021-03-31 07:18:30.374]        SensorInfo: --- SPDSensorInfo ---
      [2021-03-31 07:18:31.968]        SensorInfo: --- Start ---
      [2021-03-31 07:18:31.974]  MotherboardModel: "Asus ROG Maximus X Hero Wi-Fi AC;S11512-100330001110ATX2430Z370,*M22*DDR4-4*GBL*WIF*"
      [2021-03-31 07:18:31.980]  Software Version: AIDA64 v6.33.5700
      [2021-03-31 07:18:31.987]        SensorInfo: --- CPU VID / NB VID ---
      [2021-03-31 07:18:32.044]        SensorInfo: --- GPUSensorInfo ---
      [2021-03-31 07:18:32.071]        SensorInfo: --- HDDSensorInfo ---
      [2021-03-31 07:18:32.078]        SensorInfo: --- SPDSensorInfo ---
    • By Kyle Ferguson
      I downloaded Aida64 to make one of them sensor panels that everyone has been doing, but as soon as it installs all of my audio stops working and I can’t play videos on YouTube, Netflix, etc. it just buffers the whole time. I’ve restarted my pc with it installed and still nothing. When I uninstall Aida64 everything works like normal. As soon as I reinstall it starts all over again. So for right now it’s uninstalled and I’m just looking to see if anyone has experienced this.
      Specs:
      R9 3900x
      X570 STRIX-E
      EVGA 2070 Super XC
      1tb Intel 660p NVME
      500gb Intel 660p NVME
      2x Seagate 2TB HDD
      Corsair 750w PSU
    • By 2preludes
      Trying to create a full screen sensor panel with custom gauges.  After setting up about the 10th gauge, the back ground picture and all of the custom gauges disappear, followed by  - Thread creation error: Not enough memory resources are available to process this command.
      Is there a limit to the number of custom gauges or sensor panel items?  All custom gauges are 150 x 150 or less and the largest is 25kb.  The background photo is 1920x1080 and less the 1mb.  Gauges and background photo are all .png made in Gimp.
      This happened the first time with the Aida64 Extreme 6.25.5400 release installed.  After it crashed the first time, I couldn't get custom gauges to work at all so I uninstalled and re-installed.  I still had the same problem, so I uninstalled again.  Now I'm running the beta portable release 6.25.5458 and it failed in about the same place.
      Advice?
    • By Vatash
      Custom gauges are not working in the sensor panel.  Default ones are. 
      I made some custom ones where I just changed the colors of the default downloaded ones.  Added them to the custom states.  They pop up for a second then disappear only leaving the icon and text.  Tried downloading ones other people have made and the same things happen.  Might appear for a second then disappear then come back for a second go away again and not come back.  All are pngs as specified.
      Its a 5" raspberry pi screen.
      Was going to use for CPU and GPU temp (3900X - RTX2080)
      Let me know of any ideas to try or info you need.  If its not something off the top of my head have to respond after work.
      So far really disappointed.  Wanted to make some custom files, I do not like the defaults.
    • By gbubrodieman
      I have several images and several come and go.  I did notice when I have the SensorPanel Manager open and hit export they all come back.  If I hit cancel some go away again.  I attached a GIF of the issue

×
×
  • Create New...