Jump to content

Samsung Galaxy A32- error camera


Jonathan
 Share

Recommended Posts

I HAVE A SAMSUN A32 AND THE CAMERA IS A GW3 ISOCELL OF 64 MEGAPIXELS, OR SO I THINK, but the aida64 app does not tell me the brand and also mentions that it is 16 megapixels and not 64, so I'm not sure if it is aida that it is make a mistake or it came wrong from the factory

aida64.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Similar Content

    • By sovasnight
      Information group devices too primitive. I was using this app for a long time but i have a need to display information for each camera on my device (sensor size , aperture, etc.). And i coud see this information about only 1 of 3 back and one front cameras.
      Please, add new feature: display more information about each camera on device, and additional information about supported camera2api functions.
      Device: Huawei P30 Lite.
      Android ver.10
      EMUI ver. 10.0.0.194
      P.S.
      Another applications for displaying HW information have detected each camera.
      P.S.S.
      Sorry for my broken english. And thx for this app.
       
    • By Lustrous
      So, basically, I installed the app on my Sony Xperia Z3(D6603) and when I check the camera info I don't get to see which camera sensor my phone is currently using. I'm currently running Android Marshmallow 6.0.1. Is this normal? 

    • By Lustrous
      So, basically, I installed the app on my Sony Xperia Z3(D6603) and when I check the camera info I don't get to see which camera sensor my phone is currently using. I'm currently running Android Marshmallow 6.0.1. Is this normal? 

×
×
  • Create New...