Jump to content

Two GPUs issue


Vasja Šumak
 Share

Recommended Posts

Hello

There are two GPUs installed in my system, a Quadro P400 and 5700XT. Latest Win 10 x64 with latest GPU and motherboard drivers, as well as the BIOS.

In the overclock section, there is no 5700XT, GPU core speed is not to be seen on sensor panel either.

HWiNFO sees both and all the values that sensors provide.

 

aida.PNG

aida1.PNG

Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, Vasja Šumak said:

Hello

There are two GPUs installed in my system, a Quadro P400 and 5700XT. Latest Win 10 x64 with latest GPU and motherboard drivers, as well as the BIOS.

In the overclock section, there is no 5700XT, GPU core speed is not to be seen on sensor panel either.

HWiNFO sees both and all the values that sensors provide.

On the Computer / Overclock page you will indeed see just a single GPU.  You can however monitor all your GPUs on the Computer / Sensor page, Display / GPU page, and also on the SensorPanel.  Make sure to right-click on the SensorPanel --> New --> and select the values from the big list of available sensor items.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...