Jump to content

agnostic_node1

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About agnostic_node1

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • Website URL
    https://blog.agnosticcomputing.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Ok...this is why I'm a software guy. Reboot + disk cleanup and just general 8.1 enterprise housekeeping and it's back to reading the values correctly. Sorry for the false alarm but thanks for rapid response!
  2. Ok roger that. Later tonight I'll give it another look. Aren't these the temperature readings? 0027 0150 0250 007D 007E 0490 0491 0492 0493 0494 0495 062B 062C 062D 071C 0720 T: 34 123 22 255 255 255 255 255 255 255 255 34 34 34 128 40 T: 34 123 22 255 255 255 255 255 255 255 255 34 34 34 128 40 T: 34 123 22 255 255 255 255 255 255 255 255 34 34 34 128 40 T: 34 123 22 255 255 255 255 255 255 255 255 34 34 34 128 40 T: 34 123 22 255 255 255 255 255 255 255 255 34 34 34 128 40 T: 34 123 22 255 255 255 255 255 255 255 255 34 34 34 128 40 T: 34 123 22 255 255 255 255 255 255 255 255 34 34
  3. ------[ AIDA64 Extreme v5.30.3500 ]------ ------[ Microsoft Windows 8.1 Enterprise 6.3.9600.17736 (64-bit) ]------ ------[ Motherboard Info ]------ Motherboard ID : 63-0100-000001-00101111-041312-Chipset$10818300_BIOS DATE: 05/26/15 14:37:50 VER: 04.06.05 Motherboard Model : Supermicro X10SAT Motherboard Chipset : Intel Lynx Point C226, Intel Haswell DMI MB Manufacturer : Supermicro DMI MB Product : X10SAT DMI MB Version : 1.01 DMI MB Serial : ZM142S004280 DMI SYS Manufacturer: Supermicro DMI SYS Product : X10SAT DMI SYS Version : 01234567
  4. Long time user, first time poster. On my Windows 8.1 Pro build, running atop an i7-4770K on a Supermicro X10SAT system, CPU temperature is reporting 123 degrees celsius following install of the newest build of Aida64 Extreme. It reported accurately with the older version of the software. Supermicro Superdoctor reporting 66C, same as BIOS. Unless I'm misunderstanding what CPU Package vs CPU is, seems something's amiss. Screenshot below. Thanks!
×
×
  • Create New...