Jump to content

Michel Beausoleil

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Michel Beausoleil

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. just installed amd 21.3.1 for rx 6900 xt. runing 5650 beta random crash wile doing anything, game web surfing etc. wen aid64 off no problem.
  2. Aid64 and amd drivers since 2020 have not played along well. Both side don't really know what wrong prob amd drivers. Ben better in the latest beta of aid64 and amd 12.2.1 drivers. If you go look in amd radeon software in notification you prob see a reset mark. That a symptom. I'm like you, many freeze up with hard reboot, in game, web browsing etc. With rx 480, rx 580 and rx 6900 xt. Wen aid64 off no more problem.
  3. maybe related to amd driver hickup with aid64?
  4. only thing running is msi aftherburner, even then turned off. no change. logithec gaming software for g19 keyboard. samsung magician. ssd software radeon software for rx 6900 xt cyberpower for ups batery backup ho just look in the running system some remnant of asus software. will uninstall them and post back. uninstall anything suspicious. no change. send a task manager from the start all asus running are for armourycrate. did you see something out of place? ecdump2.txt
  5. only thing running is msi aftherburner, even then turned off. no change. logithec gaming software for g19 keyboard. samsung magician. ssd software radeon software for rx 6900 xt cyberpower for ups batery backup ho just look in the running system some remnan of asus software. will uninstall them and post back.
  6. Embedded Controller Dump. can't find the option. did make a sensor scan Sensor Debug.txt
  7. sorry for the delay. since it was only fan dint check this up. 6.32.5644 beta. still no ext fan. Report2021-03.txt
  8. fan most ok [5523] still dind see the fan on the ext card with the t-sensor but mobo ok temp sensor ok [5523] t-sensor ok [5523] voltage ok [5523] great update
  9. Asus Prime X299 Edition 30 (win10 pro) many sensor not showing fan all. temp sensor many, t-sensor all, voltage many. running on lates beta. (fixed g19. win10 bug) and other note g19 lcd (LgLcdApi.dll) can not find. never had this problem before upgradig to this new pc thanks. Report.txt
×
×
  • Create New...