Jump to content

ettaL

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ettaL

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 07/11/1981

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Izmir
  1. Nothing changed. But here is dump results: PCI Dump: ------[ AIDA64 v1.60.1369 Beta ]------ ------[ Microsoft Windows 7 Ultimate 6.1.7601 (64-bit) ]------ ------[ Motherboard Info ]------ Motherboard ID : 64-1004-000001-00101111-061210-MCP68SE$A1533000_BIOS DATE: 06/12/10 10:25:48 VER: 08.00.14 Motherboard Model : Asus M4N68T-M Motherboard Chipset : nVIDIA nForce 7025-630a, AMD K10 DMI MB Manufacturer : ASUSTeK Computer INC. DMI MB Product : M4N68T-M DMI MB Version : Rev X.0x DMI MB Serial : MT709C027800066 DMI SYS Manufacturer: System manufacturer DMI SYS P
  2. I realy can re-install if I trust that I can switch them to show as SATA in device manager. Bios showing both of them (HDD and DVD-ROM) as SATA on boot screen. In the Bioes, IDE Settings, there are just theese appear: Onboard IDE Controller : Enable SATA : Disable - SATA 1,2,3,4(selected) - SATA 1,2 Nvidia Raid Function : Disable(selected) - Raid 0, - Raid 1 I tried to update sata controller driver many times and it always said latest driver already installed. And I couldn't find a new version. under IDE ATA/ATAPI Controllers: ATA Channel0 ATA Channel1 Nvidia nForce Serial Ata Contr
  3. Extreme Adition 1.60.1369 Beta I've installed nVidia Seri ATA Controller it shows up in Device Manager but don't know how to configure it. Searched in Bios and didn't find a section about it too. I'm using Windows 7 64-bit. While I'm install, I didn't use any sata driver. Now, I see that my Dvd-rom (SATA) also showing up as SCSI driver. So my system shows up all SATA devices as SCSI. Can you teach me how to configure it while system running if there are nowhere about it in bios?
  4. Hello, This problem seems weird. And it is : Mainboard : Asus M4N68T-M I have two HDDs , SATA II and IDE (connected with UltraDMA cable). My system installed in SATA II HDD and listed in Bios as : Primary Master is IDE HDD Secondary Slave Empty 1. SATA SeaGate SATA II HDD 2. SATA DVD-Writer 3. SATA Empty 4. SATA Empty Both HDDs are listed in device manager and works. But, Here is the problem: AIDA lists both of them. But in temparetures page there is only WD IDE HDD listed. Doesn't (my system) have to see my SATA HDD to primary HDD to list it in AIDA64 sensor? I tried with anoth
×
×
  • Create New...