Jump to content
AIDA64 Discussion Forum

HiSpeed

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About HiSpeed

  • Rank
    Member

Contact Methods

  • Website URL
    http://jelnet.free.fr/forum/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Paris France
  • Interests
    Computing & Sport
  1. Hi, I'm testing Aida64 v5.60.3782 Beta on old Asus machines (P5Q Deluxe and P5Q-E) using the same CPU (Intel E8400). The min core temp appears limited to 36°C. I mean the core temp can increase but never decrease under 36. Is it a software bug?
  2. Only the Sensor Icons (temperatures only) are enabled.
  3. 1) Aida64 v2.60.2100 2) Asus P5Q Deluxe, Asus P5Q-E, Asus P5E, Asus P5B-E, with almost the same softwares... 3) No other monitoring (Aida64 is the best for me). FYI: The other softwares starting in the same time are: - Malwarebytes 1.65.1.1000 - Avira Free Antivirus 12.0.0.380 - ZoneAlarm 9.3.037.000 Thanks,
  4. Hello, On several PC's under XP Pro SP3, I have Aida64 running automatically when Windows starts. Recently, I've modified my preferences to get alerts when my cooling fans are under 100 rpm. On all my PC's, when Windows starts, I get randomly wrong alerts with 0 rpm for one or two fans... Besides, for the temperatures icons in the systeme task bar, sometimes only one is displayed at startup. I'm obliged to exit and restart Aida64... Regards,
  5. Hello, I often use the system stability test graphs. I'd appreciate to have a "balloon" showing the cursor value when the mouse is on the graph. In the same idea, the left scale slider is useful but unfortunately the grid doesn't change with. Further more, it'd be interesting to have an user parameter, to set the vertical grid step. Regards,
  6. Hello, I've recently installed an old Sapphire HD4850 with an old Asus P5B-E. When testing the system stability, I have been surprised to see the GPU stress not working, nothing moves. I have been obliged to use OCCT instead (I use XP Pro SP3). Do you have an explanation ? Regards,
  7. OK, thanks ! That was because I always use .zip files... Hope the .exe file ask a reboot !?
  8. Hi, I'm trying to replace the Extrem Engineer 1.85.1600 version by the 2.00.1700 on several PCs. Unfortunately, a lot of sensors are no more recognized and I've been obliged return to the old version. The problem occurred with an old Asus P5E and a very old Asus A7N8X-E under XP-Pro-SP2. Is it a known issue?
×
×
  • Create New...