Jump to content
AIDA64 Discussion Forum

wow

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About wow

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

509 profile views
  1. We use the Aida64 with SQL and the GPO runs the audit report at login, the problem we are facing is that when users start accessing the RDS server, then the application crashes and it's is causing a huge problem for all the users with multiple pop-up windows coming from all over the place reporting the process failure! Is there a way to fix this? when login in locally it works fine, but we still can't figure why the report only run for Domain Admins as in my other post...
  2. Hy, thank you for the reply! Yes, they run fine, but somehow the database inclusion is failing... I see the processes aida_rcs (32 bit) and aida64 (32) running without erros! When accessing the network share form the computers they navigate and open files from the folder flawlessly! Any other hint?
  3. We are trying to use the audit report with SQL to collect information about our systems... When configuring the GPO (linked to ALL OU in our forest) the results are showing only the servers and/or Domain Admin users All regular workstations and domain users are left out! This is the command line (as directed by the user guide): GPO > User Conf \ Pol \ Win Set \ Scr \ Logon Name = %servershare%\aida64be.exe | Parameters = /r /database /audit /safe /silent The connection to the DB is tested successfully and all SERVERS in the network are showing to the report, but none of the other computers/users do! It's also common to have the user logging in and the AIDA64 app report crashing, but that is another issue that I have no idea why is happening (including the servers)... Any help would be greatly appreciated!
×