Jump to content

aruff

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About aruff

  • Rank
    Member
  • Birthday 03/20/1962

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Germany

Recent Profile Visitors

932 profile views
  1. Understand. But, what you say cannot be correct. Let me begin from the first step. 1. AIDA can’t display the Sensor page in a right manner. It shows every second the entry information instead of the wide list. If I scroll down, AIDA pushes back to the head of sensor page. This prevent also to take screenshots from this page. Your answer is, “it is a reappearing device” what cause this bug. And, indeed, it is the second Aquaero what cause this bug. If I disable this device AIDA can show the Sensor page as expected. You must fix this. If you can’t, because program internal limitatio
  2. Ah, and of Course, Temp 1 on Aquaero 1 is the "Slot one" on this Board. No search, no "maybe"
  3. Hi, did you try anything on this issue? HWINFO can do it flawless. HWINFO can differ all devices, all specifics from Aquacomputer like Software sensors, virtual sensors. All Fan Information, Amplifier, it can differ between Aquaero and Aquuastream. This is overall “perfect”. Why can AIDA do not? And, please, don’t answer “Use HWINFO instead” Attached, some Screenshots
  4. I have done some investigations and it seems to be the second Aquaero what cause the reappearing effect. If I complete disable the 5LT, disconnect it also from Aqua-Bus, the effect does not occur. In the list itself it is only a flicker seen, no other feedback. No additional Info’s or List items. How wonder, you display “Aquaero” in the sensor list. But it is always only one. It seems to be that AIDA cannot differ 2 or more devices. Does it have the same name on the USB request? And more, when AIDA displays only the Aquastream and the Aquaero 6 there are 29 Temperature slots. If th
  5. Hello, this works. I can start AIDA in that way and, therefore, it is independent from User Login. Fine. If I start AIDA in that way the Information in System tray (if I want to show) is missing. Understand, system tray is not available during the system start up, it is available after User login. But, and this is something wondering, after I have chosen that start option I can’t see any possibility to configure the running AIDA session. If I start AIDA with the Icon this will not bind the GUI to the running session, it seems to be that AIDA creates an additional session. So,
  6. Ok, understand. But this is not visible to me. Where can I see what sensor is reappearring?
  7. I try to start AIDA within system start and not after Login. I use a different schedule configuration, see pictures. Of course with the right privileges. This does not go. It seems that aida sets back this configuration always to “Within Loggin”. Why is it so? Can I configure AIDA start up in that way, that it is activated without user login?
  8. Hello, when I display the „Sensor“ side inside Aida and I scroll down to display the bottom information AIDA refresh the side every 1 second and show the side always from the first entry. It is not possible to monitor some “down” information for a longer time, nor is it possible to make screenshots in the normal manner. Maybe this is a result because I have more sensors then on one side fits?
  9. Hello, I use a aquaero 5 LT and an aquaero 6 pro and an aquastream ultimate pump with controller in the same system. I like to display some information on an external LCD. When I look to the Sensor Page in AIDA it displays me obvious many information from the aquaero’s as expected. It shows me 30 additional Temperature information (pic) and an “water” Temperatur and 4 “VRM” Temperatures. See Picture. 1. The two aquaero delivers each 8 temperature sensors. What are the 14 in addition? 2. How can I identify those temperature sensors? Temperature 1 to 30 is not a goo
  10. Avowed! Now I can give you the idea. Look at the Video attached as link. It is a question of the Windows energy saving parameters. In the first part you can see that the Intel Tool, TaskManager and the MSI Tool can show me some differences to the frequency while Aida shows only 1200 or 4500 GHz. The other Tools show me little steps, but the steps are present. (When I reduce to a "one tool measuring" they rather bigger) Maybe that all other do an average calculation or whatever. Aida does not. In the middle time of the video I changed the energy saving plan from “maximum output†to “Ba
  11. So, my CPU does only a small numbers of steps, even if other Software Shows more steps?
  12. OK, again. Other tools can, with the same Bios and same configuration. Why can Aida not? What is the different? It is not a question why it is for me beneficial. It is the question why you develop such a feature, so it must be beneficial for you. If you provide such a feature I expect that it works correctly. Are there more parts inside the software what I expect beneficial and you not? Or vice versa? I’m with you, if such a feature does not work within my configuration, it may be a board issue or something like that. But, other tools can do it the right way. So, there must be an i
  13. Ok, I understand. I think we go round in circles I want exactly this! “Aida can see the middle steps†but obviously not on my board Taskmanger see the middle steps, MSI can see the middle steps and of course on my board regardless any switches, configuration or something else. And your answer is that they are wrong but you not? Did you not think that this must be a failure by Aida and that it is not a failure by the other developers? What can I do that my configuration (and there is nothing special with) will also “show the middle steps†like your configuration mentioned above?
×
×
  • Create New...