Jump to content

Koithim

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Koithim

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Here is the screenshot. Thank you! Cheers! K
  2. Here it is: ------[ Versions ]------ Program Version : AIDA64 Extreme v6.30.5500 BenchDLL Version: 4.5.837.8-x64 Windows Version : Microsoft Windows 10 Pro 10.0.19041.572 (64-bit) GetProductInfo : 0x00000030 ------[ Video Adapters ]------ EVGA RTX 3090 FTW3 Ultra Gaming (24G-P5-3987) [10DE-2204 / 3842-3987 / Rev A1] ------[ Video Driver ]------ nvapi.dll: 27.21.14.5698 - nVIDIA ForceWare 456.98 C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\nv_dispi.inf_amd64_54b043161defc764\nvldumdx.dll|||C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\nv_dispi.inf_am
  3. Hey there, Installed the new card but i do not see all the sensors, like i did on my 2080 ti. Also, when the GPU is idle (low clock) the GPU Clock field on my sensor panel and LCD appear and disappear sometime. Also, app takes way longer to load. If any logs are needed just let me know. Cheers! K
  4. There is probably a setting in your BIOS to stop power delivery to usb on shutdown. Cheers!
  5. Hey Fiery, Just installed 5213, everything is fixed! As always, thank you for fantastic support, glad i own this product. Cheers! K
  6. Just saw the 5213 beta, giving it a go. Cheers! K
  7. Hey Fiery, Did a full uninstall with revo pro, rebooted, installed 6.10, rebooted, installed beta 5211, rebooted. Still no preview display (The lcd display works fine). The welcome message on the LCD is back! The download link you posted sent me to the oct. 15 beta download dunno if you changed 5211, maybe the wrong file was downloaded. (sorry for previous post, could not delete it.) Cheers! K
  8. Hey Fiery, Still cannot see the preview display. After i installed that version of Aida, i had to do some gymnastic to get the display work again. (reboots, un-plug re-plug keyboard). The welcome message from aida64 on the lcd display is no longer there when the LCD items are empty. Cheers! K (doing some more testing)
  9. Thank you! Will give it a go when i get home! Cheers! K
  10. Hey Fiery, First, thank you for implementing it. 1) When using a profile from the original Z10 the preview lcd portion displays everything ok but only the first item appear on the actual LCD. 2) When starting from scratch, no items appear on the preview LCD at all (makes it hard to do a pretty setup with many items) but it displays correctly on the actual LCD. 3) Can no longer change font or size. Can only display 2 item per row instead of 3 like before. Hope this helps, let me know if you need more information or help in any way. Cheers! K
  11. Thank you very much! I do not have much time today to play with, i will let you know as soon as i do, probably tomorrow. Cheers and thank you again. K
  12. Thank you. If you want me to test anything before you put it in beta, let me know. It would be my pleasure to help. Cheers! K
  13. Here is the USB dump. Thank you very much for your help. K
  14. Hey there, I replaced my old Z10 with the new Z10 RGB. When i try to enable the LCD i get: Error: HID device 3842-2601 not found. I have the latest beta installed (sept. 16). Cheers! K
×
×
  • Create New...