Jump to content

Deckard

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Deckard

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Not only have I restarted ive re-installed windows not a refresh but clean build. OK so I've tracked down the problem, it appears that this problem manifests itself when running the portable version of 4952 as stand alone. When doing an upgrade of the installed version for example, upgrading the installation of 4900 to 4952 through the upgrade process the problem does not appear. IT is only when running 4952 as a stand alone portable version this problem appears. I was running the portable version for troubleshooting why my sensor panel was no longer working. I've managed to fi
  2. HWinfo works as intended, AIDA64 4952 has broken this offset reading as it works fine in 4900 or 4944. Core temp also shows the correct reading from the DTS sensor In this case the CPU thermal diode is not providing invalid readings AIDA64 is HWinfo v6.01.3660
  3. seems to be a problem with the cpu diode temp reading -10c i know its cold in the UK atm but not that cold lol
  4. option one freezes the sensor panel and is unusable in current state (sensorpanelcrash) and doesnt detect sensors option two has sensors missing and sensor panel wont launch, context menu shows "Hide sensor panel" when panel is not showing (not off-screen I checked) when clicking "hide sensor panel" it does nothing. I have used revo uninstaller to remove all AIDA files in case of leftovers and its still the same. any other options>?
  5. Hello, I've moved this to a separate thread. Ive rolled back to 4900 and the sensor page is now blank, the process is stuck detecting and end task process does not work as I get "access denied" this is persistent in removal and re-install of AIDA 64 ex can you tell me if all check boxes ticked in the stability page for the following, which one ASUS WMI ACPI ACCESS ASUS ROG Thanks again for the help
  6. ------[ Versions ]------ Program Version : AIDA64 Extreme v5.99.4944 Beta BenchDLL Version: 4.3.793-x64 Windows Version : Microsoft Windows 10 Pro 10.0.17763.292 (64-bit) ------[ Motherboard Info ]------ Motherboard ID : <DMI> Motherboard Model : Asus ROG Crosshair VI Extreme Motherboard Chipset : AMD X370, AMD Taishan, AMD K17 IMC DMI MB Manufacturer : ASUSTeK COMPUTER INC. DMI MB Product : ROG CROSSHAIR VI EXTREME DMI MB Version : Rev 1.xx DMI MB Serial : 170705768300718 DMI SYS Manufacturer: System manufacturer DMI SYS Produ
  7. Hi, All of the system fans are no longer appearing in the sensor page Using AIDA64 extreme 5.99.4944 Beta RAD 1 header RAD 2 Header Chassis fan I cannot remember when it happend, just noticed another post and I checked mine. same problem
  8. Here is my 1st attempt 1026 x 597 I use it on my 2nd monitor in portrait 2019-02-10test2.sensorpanel
×
×
  • Create New...