Jump to content

Incorrect resolution for imported sensor panel


Recommended Posts

I got a custome made sensor panel and downloaded the .sensorpanel file as well as the needed fonts. I instaled and imported the file but it is way to big for my 1024x600 display. The resolution is set to 1024x600 in preferences and I've checked and double cheched that my display is in fact a 1024x600 display. It is set to the correct resolution in windows and the scale is set to 100% (recommend). This is the only option shown for scale. I can clearly see that it is way to big. It appears to be about 2560x1500. In addition to this, the gpu temp just displays N/A. Does anyone know what could be causing this and/or how to fix it? 

Please be aware that I am very new to aida64 but trying to learn. 

Thank you. 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Similar issue. My screen is 1024X600 but when I import a sensor panel it changes to 1536X900 for some reason and everything is just misaligned. On Win 11. Any of you guys figured out a solution?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...