Jump to content

LKrieger

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

953 profile views

LKrieger's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Thank you again Fiery. Now I tested everything over a longer period and that with success. Hopefully there will not be a issue again, after I poste this. So this last Version seems to work, thank you!
  2. Hi Fiery, I found a strange behavior now which leads something to produces an issue, which I cannot really adress at the moment. The issue is as follows. In the attached picture you can see in the left the aquasuite with the three temperatures. "Außentemperatur" is the temperature which leads me to create a ticket for you, because its negative and produces the main issue. As you can see in the middle window (Aida Sensors) the Sensor (Temperatur 6) now appears right with negative. Now the mainissue is that the item is now missing in the selector for the lcd elements. The same thing now suddenly happens with two other sensors from aquasuite which is "AGB In" and a virtuell Tempsensor called " V-PumpenTempRegler" (I marked all that in the picture). All other Sensors from Aquasuite are shown in Aida64. All I can say is that everything worked until today in the morning as suddenly the T-Out Sensor (yellow marked) dissappears. As I restarted Aida64 the other two dissapeared too. While I was writing these Lines the Sensor "AGB-In" (Aida64 - Sensor 7) was suddenly shown again. Actually I did a bit more research and found out, that the Sensor will shown again if the temperature goes above 1,0°. I cannot really say what was the root cause for dissapearing the Sensors in the LCD-Sensors panel, because today in the morning all three sensors did show a negative result successfuly at first...
  3. Hi Fiery, test was successfully. Thank you so much for fixing the issue immediately. BR
  4. This is one reason why iam supporting you since years... Thank you so much!
  5. Any advice Fiery? Is that issue related to Aida64 or to Aquasuite? If you want I can share some Logs or somehing if needed.
  6. Hi, I noticed that minus temperatures are not be displayed by aida64. I do have for example an Aquaero Pro where my out Sensor is attached. As you can see in the pictures the temperature is displayed corretly on the aquasuite. But in the readout from aida64 you cant see the sensor if it falls below 0°C. If the sensor goes above 0°C then the sensor pops suddenly on Aida64. So to me it seems like a bug that the sensor cant be read if the temperature is below 0°C. Hopefully this should not be a big deal to implement this. Would really love to see this implemented soon.
  7. Hi all, the theme and the whole monitoring stand is now finished. Here is Picture and Video
  8. Its Done!!! i've searched to all libusb0.dll and libusb0.sys files on my laptop. Then i've copied these files in the directorys to my computer Then you have to copie the oemxx.inf and the oemxx.pnf (located in C:\Windows\INF\) which includes the information from the samsung frame to the computer and change the number to the next free number. For me it was oem53.inf on my laptop. I've changed the name to oem64.inf. The .pnf file which has the same number i can't open, but it is needed in any case, so i copied it, too. Then i've browsed trough the registry and searched for "vid_04e8&pid_200d" in my laptop and copied all necessary entrys from there, which had anything to do with the samsung device. I found the following entrys: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{eb781aaf-9c70-4523-a5df-642a87eca567}\] [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Enum\USB\VID_04E8&PID_200D] [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\libusb0] [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\USB\VID_138A&PID_0001] Important thing is to change the xxoem.inf information to the value you have changed above. Hope i haven't forgot anything what i've done... Then starting the frame and everything works! I've spent an huge amount of time, but now it works finally! Greetings!
  9. OK iam a bit closer to the goal. I flashed the actually Firmware on the Device. If i connect the frame to the computer and start AIDA i hear that aida changes after some seconds the mode of the frame. In my Devicemanager is now a device called "Samsung digital photo frame". But i can't install the Driver which you offer. There pops an error up during the installation of the driver which means translated "the driver you want to install is the right but during the intallation occured an error". AIDA64 says in the LCD section "USB device not found". What can i do here? EDIT: On my laptop (Win 10 x64 also but only home version) is it working! About 2 Minutes and the frame shows the aida64 logo. So now we could be sure, that the device is working with your drivers. But it needs to be run on my computer, where i need it. So the problem is on my big computer clearly it doesn't accept the driver. I hope that you could tell me what i can do now. Greetings
  10. Hey Fiery, I got the SPF 83H device. But Aida64 says always error: uSB device not found. The Picture frame is always in mass storage mode. In my Device Manager is only shown up a mass storage device under USB-Devices and i found all card slots in the category drives, nothing else. I installed the libusb0 drivers in the aida folder, but i have actually no option to set the device in monitor mode. I tried to install the samsung frame software then, but i added the errormessage which happens during the installation. I can't start the installed Frame Manager now, nothing happened when i double click on it. Actually here works only the Mass storage Mode and i can't turn in monitor mode!? Where is my fault? I opened the device now and i found an big "magic pixel" controller. This controller is about 45° Celsius in idle. Maybe it must be cooled in action. If my frame finally works, i'll make some pictures of the cooling i want to add then. Greetings
  11. An overheating issue with the SPF picture frames? I found now an ebay offer with a SPF 83H and i get it yesterday morning. So which models got these overheating issues? What do you mean exactly with overheating? Maybe i could add a better cooler to the transistors or ic's? Any Tips for me? Because it will definately run under constant communication 24/7 Greetings and thanks so for for your help!
  12. Hello Aida-Team, First i have to give you a great feedback with the monitoring options until yet. I used my old Logitech G19 a long time for monitoring my whole temps and datas and it was great! Actually i use the Madcatz Strike 7 and the pro is that i got a bigger screen now and i can display more informations on it. BUT! The bugs in this software from madcatz are so huge as the keyboard huge is. The App is sometimes closing without any message. Sometimes i have to unplug the whole keyboard because a blinking cursor is the only thing i see on the display. And last but not least everytime after the windows start i have manually start the aida64 app on the keyboard... Now its time to step up. So i want a bigger Display that could deliver more informations. First i tought on a Samsung picture frame. But they are totally selled out. I found some on Ebay but there is a software flashed called "LCD4Linux". Don't know if the monitoring will work then, too. Maybe this will work: http://www.pollin.de/shop/dt/MzY1OTgxOTk-/Bauelemente_Bauteile/Entwicklerboards/Odroid/17_8_cm_7_Multitouch_TFT_Display_mit_HDMI_Anschluss_ODROID_VU7.html I found you will support odroid. This above is an Odroid. It would be great if it will work! Iam searching simply a big display with about 800x600 or more and this display should begin monitoring with the start of the Windows and Aida64. I added some photos of my massive Data from my monster Rig and my actually Venom Display. Is there anything what you could recommend for my usage and what i actually could buy in Germany?
  13. My fault - everything works great now - you can delete my post... Thanks
  14. The dll is missing if i try to activate it. I couldnt find any information here where to find it? Greetings LK
×
×
  • Create New...