Jump to content

vabchgent

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About vabchgent

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

849 profile views
  1. So I have this Blue screen and it points directly at AIDA 64 . It only happens when my monitor is in sleep mode, am I in the right place. looks like it is being worked on and may be a Nvidia problem. Just making sure I am following. CUSTOMER_CRASH_COUNT: 1 DEFAULT_BUCKET_ID: CODE_CORRUPTION BUGCHECK_STR: 0x1E PROCESS_NAME: aida64.exe CURRENT_IRQL: 0 ANALYSIS_VERSION: 6.3.9600.16384 (debuggers(dbg).130821-1623) amd64fre
  2. Fiery, Thanks for the font super sizing , Where do I go to see the update logs .
  3. Fiery, Did you configure the resolution that was indicated by RemoteSensor in a blue box on your Android tablet? It may or may not be 800x1280 pixels, but smaller. On our 8-inch 800x1280 resolution Android tablet (Asus MeMO Pad 8) the right resolution to have configured is 980x1292. Guess I will have to figure out what blue box on the android tablet ,to set the resolution . I went with the reported resolution of the tablet. I will give the 980x 1292 a shot and see if it works. Thanks
  4. Now that I am back on track, I had to go pick up an android tablet my P1000 screen finally had it. How or what is the best way to set up a 1280x800 display in remote monitor. . With the tablet running length wise or is there a way to have bigger fonts incorporated into the remote sensor( I am at 72 on the font for time and it still seems small), as I usually check the time on the remote window and also keep an eye on my machine from a distance. If the fans spin up I usually look over while watching TV , the fan curve is based on ambient air and water temp. Thanks in advance.
  5. Fiery say what , the keycode was purchased a year ago, are they all fakes directly from amazon and I mean Amazon direct digital downloads. Thanks
  6. Fiery , Not true my AIDA64 is fully licensed and the License came straight from Amazon digital delivery . I also see the banners as described above , just checked to be sure . The banners are there, however I can close them out with a x in the top corner.
  7. Just logged in to say . Thanks it works
  8. Is there any way to add a check box to change LPH to LPM so when I look at the sensor page the conversion is already done and shows as LPM rather then LPH. Thanks in advance .
  9. Ding ding we have a winner. It works - Thank you very much.
  10. Fiery Thank you for fixing this greatly appreciated. Extremely happy I found your software and supported you guys. Your support is excellent to say the least .
  11. Please see correct dump below . Flow 1 - calibration value 179 -user defined - 3200LPH This is using the flow sensor header. Thanks ------[ AIDA64 Extreme v5.30.3516 Beta ]------ ------[ Microsoft Windows 10 Professional 10.0.10240.16430 (64-bit) ]------ ------[ Motherboard Info ]------ Motherboard ID : 63-0100-000001-00101111-122211-Chipset$1APEF003_BIOS DATE: 04/08/14 10:15:06 VER: 04.06.05 Motherboard Model : Asus Sabertooth 990FX R2.0 Motherboard Chipset : AMD 990FX, AMD K15 DMI MB Manufacturer : ASUSTeK COMPUTER INC. DMI MB Product : SABERTOOTH 990FX R2.0 DMI MB Version
  12. Thanks on advance for your help ------[ AIDA64 Extreme v5.30.3516 Beta ]------ ------[ Microsoft Windows 10 Professional 10.0.10240.16430 (64-bit) ]------ ------[ Motherboard Info ]------ Motherboard ID : 63-0100-000001-00101111-122211-Chipset$1APEF003_BIOS DATE: 04/08/14 10:15:06 VER: 04.06.05 Motherboard Model : Asus Sabertooth 990FX R2.0 Motherboard Chipset : AMD 990FX, AMD K15 DMI MB Manufacturer : ASUSTeK COMPUTER INC. DMI MB Product : SABERTOOTH 990FX R2.0 DMI MB Version : Rev 1.xx DMI MB Serial : 131219884300668 DMI SYS Manufacturer: To be filled by O.E.M.
  13. I just installed a Aquacomputer 5 lt in my system the flow sensor values are not being read but the values do show in Aquasuite. The flow sensor type is custom in aqua suite. The icon is there but is being read as a zero value. Thanks in advance
  14. Fiery Thanks for getting back to me on this one . I ordered a aquacomputer 5 . But we can still work on this for the next guy - Basically 3 fans and one flow sensor/ temprature sensor. When I turn on heatmaster 2 in the prefrences every so often you will hear the fans spin up - On the heatmaster 2 that means you have lost connection to the board. I also have it attached to a samsung display and on the display it shows the water temprature as 197C and the fans on full blast then gradually goes back down to 28C and the fans come down as well. Its not the heatmaster causing it . The heatmaster 2
  15. I know the heatmaster 2 is old and not supported by the manafacturer any more but it does work and I do own one. Heres the problem - When I allow the heatmaster 2 to talk to aida 64. My fans spin up like the heatmaster board is losing connection to the system with Aida64 check box checked.Also I think Aida is freezing with the check box checked. Any way you guys can have a look at it and let me know if theres a fix. Thanks to your support this thing has a little life left in it. Till it goes bad and I grab a aquacomputer. Thanks in advance
×
×
  • Create New...