Jump to content
AIDA64 Discussion Forum

pimp1310

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pimp1310

  1. hello, here a test of my style, but i dont find the right style. perhaps someone had a idea?
  2. Hey rabbithole is it possible to share the background in RED?? or the psd file?
  3. Yeah and this is the Problem, without this ITS Not possible to create nice optical Panels.......
  4. Really? No way to customize the Arc gauge ? Why ? This ist really Bad
  5. how can i choose a own design for "arc gauges" under lcd, i use it with my tablet but i cant redesign the ARC GAUGES???
  6. Hello, i try to set up a LCD sensorpanel on my tablet, first it works but i had much problems, the first: I tried to make a Gauge, under sensorpanel it names "GAUGE" under LCD Panel it names "ARC Gauge ". and unter ARC GAuge i cant choose my own graphics for the Gauge........... Is it not possible?? THX
  7. okay i try, dont forget my native language is not english. okay, after using the Beta version i can change the effects of the leds in aorus graphics engine, this dont works with the normal version, but now this works. BUT the effect only works once, when i select it, then it stops. i contact gigabyte for the Problem, and they say this: Uninstall the current AORUS GRAPHICS ENGINE and third-party software such as AIDA64, reboot your system and reinstall the latest version of the AORUS GRAPHICS ENGINE version 1.30 utility from the product page, click here. they say i must uninstall aida64, you see there is a problem with AIDA64 AND the AORUS ENGINE. How i say, 60% Works now, the effekt change, but then its end....the leds stop, for example i use "breathing" then he makes it once times and then it hangs..... when i select a effect and click on "apply" it comes a loading circle, the effect works then, after 5 seconds the loading circle comes again, and then the effect hangs up
  8. okay now he takes the effect change in the aorus app, but he one make it once time, then the effect hangs up
  9. i boot my pc with both in autostart "Aorus Graphic engine" & "AIDA64". i must enter my passwort for my windows7 then the leds works well it glows for example, then i enter my passwort and the glow stops and when i change the settings in "Aorus Graphic engine" it takes no matter.... i made no ones of my changes.....
  10. yeah it works, but after a restart my sensorpanel doesnt give me information from my graphics card....... when i activate it back in windows without a restart both programs works well........
  11. hello, here the dump ------[ Versions ]------ Program Version : AIDA64 Extreme v5.95.4500 BenchDLL Version: 4.3.770-x64 Windows Version : Microsoft Windows 7 Enterprise 6.1.7601.24024 Service Pack 1 (64-bit) ------[ Video Adapters ]------ Gigabyte GeForce GTX 1080 Ti [10DE-1B06 / 1458-3762] ------[ Video Driver ]------ nvapi.dll: 23.21.13.8871 nvd3dumx||23.21.13.8871|||nvwgf2umx||23.21.13.8871|||nvwgf2umx||23.21.13.8871|||nvd3dum||23.21.13.8871 - nVIDIA ForceWare 388.71|||nvwgf2um||23.21.13.8871|||nvwgf2um||23.21.13.8871 nvd3dumx||23.21.13.8871|||nvwgf2umx||23.21.13.8871|||nvwgf2umx||23.21.13.8871|||nvd3dum||23.21.13.8871 - nVIDIA ForceWare 388.71|||nvwgf2um||23.21.13.8871|||nvwgf2um||23.21.13.8871 nvd3dumx||23.21.13.8871|||nvwgf2umx||23.21.13.8871|||nvwgf2umx||23.21.13.8871|||nvd3dum||23.21.13.8871 - nVIDIA ForceWare 388.71|||nvwgf2um||23.21.13.8871|||nvwgf2um||23.21.13.8871 nvd3dumx||23.21.13.8871|||nvwgf2umx||23.21.13.8871|||nvwgf2umx||23.21.13.8871|||nvd3dum||23.21.13.8871 - nVIDIA ForceWare 388.71|||nvwgf2um||23.21.13.8871|||nvwgf2um||23.21.13.8871 ------[ nVIDIA GPU #1 / B00-CR1F = 00 ]------ ------[ nVIDIA GPU #1 / B00-CR49 = 00 ]------ ------[ nVIDIA GPU #1 / B01-CR1F = 00 ]------ ------[ nVIDIA GPU #1 / B01-CR49 = 00 ]------ ------[ nVIDIA GPU #1 / B02-CR1F = 00 ]------ ------[ nVIDIA GPU #1 / B02-CR49 = 00 ]------ ------[ nVIDIA GPU #1 / B03-CR1F = 00 ]------ ------[ nVIDIA GPU #1 / B03-CR49 = 00 ]------ ------[ nVIDIA GPU #1 / B04-CR1F = 00 ]------ ------[ nVIDIA GPU #1 / B04-CR49 = 00 ]------ Total : 12.8 sec GPU1-B00: 0.3 sec GPU1-B01: 0.3 sec GPU1-B02: 0.3 sec GPU1-B03: 0.4 sec GPU1-B04: 9.6 sec
  12. i had the "Gigabyte GeForce GTX 1080 Ti Aorus 11G EXTREME watercooled"
  13. hello, my native language is german, i hope my english is understandable. The Problem is, when i use my "aorus Graphic Engine" to control my 1080TI's leds, doesnt works anymore when i have aida64 in autostart. when i delete aida654 in my autostart the "Aorus graphics engine" works well. I tried to make a delayed start of aida64 but this didnt work. i need both programs, aida for my sensorpanel on the second screen, and aorus graphics engine to control my graphics card. any ideas ? THX
  14. hey, okay, thats exactly my problem, my fans are limited to temperature. And they normally have a rpm of 400. you use the CPU utilization for the fans on this example? in your video the core#1 is changing, then the result "fine" . In Idle i had only 2% CPU utilization, and then the fans doesnt move much. Can you post an exmple of your choosen png's ? And what do you mean with "Min value1600" and "Max Value 2000", this is not by "CPU utilization" or? CPU Utilization has only the value 0 --> 100 The second example works well, it depends too on CPU utilization ? Which Png's and Source, and values you use? THX
  15. yeah but this is not a good animation, i tried it here, makes 16 png with 22,5* rotation of every picture. 22,5*16=360* but when i depend it on CPU utilization, the problem is he has for exampe in the first moment 40% and then 10% and then 80%, he takes random images...... that doesont looks very well.... what have you by "Min Value" and "Max Value" ? Here are my files in Grey with black background. animated_fan_test.rar
  16. I use win7 When i deaktivate windows7 aero it works fine, but i like the aero
  17. Yeah correct that was the Problem But another problem, i use a second lcd for the aida64 sensor panel. I easy place it in windows on the second screen, but when i start a game, the lcd is black or the sensor panel i only half to view..... Gives there a fix ?
  18. hey how can i show the FPS from my game? with "RTSS FPS" i get nothing
×
×
  • Create New...