Jump to content
AIDA64 Discussion Forum

drunkly

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About drunkly

  • Rank
    Newbie
  1. I have the next RGB devices: - Fatal1ty X399 Professional Gaming - Razer Cynosa Chroma - Zotac Geforce RTX 2070 8GB AMP Extreme GDDR6 - Tr4 Coolermaster Masterair Ma621p For this devices I only get the Keyboard working with RGB features. I could not get working the VGA, motherboard or CPU Fan RGB. Now I need to know if it is not working because they are not compatible with RGB feature or if I miss some setup. So, Is there a list of compatible devices with RGB LED features? Someone with this devices could get them working with RGB feature?
  2. I have a Razer Cynosa Chroma and I'm very happy with this feature and everything works as expected but there are two points which would be nice to improve: - There are some keys which can not setup like tab,mayus,shift,ctrl, alt, ins,supr, home end, arrow cursrors, etc. - I think it would be also interesting if somehow we can edit the keys which will be included on the row of keys, Something like a row key manager and later we can select this row of keys on the menu.
  3. Thank you for the explanation, I'm using a RAID 0 for 2 NVME disks but I'm not using Raid for the SATA disks. I have tried to disable the SATA RAID but this disable also my NVME RAID which I need to boot the system. I would like to try creating an array with only 1 disk for each Toshiba disk (if that is possible) and check if then the SMART temperature is showing but I'm afraid that this will delete all the backups I have stored on this disks. I will try it on a future if this become an option.
  4. On the next image you can see I have two HDD Toshiba HDWE150 However on SMART section (or Sensor section) is only showing one of them: Someone can explain me what is happening? Both disks are identical (were bought on the same order) but only one bring sensor temperature? Or is some setting disabled for the other disk on the BIOS?
  5. I just want to notify than I make it works. The steps I did to fix it: - Uninstall F-stream Tunning utility. - Clear CMOS -Update BIOS to last version (On my case from 3.30 to 3.50) Now looks like the fan speed is working as expected. I didn't test the F-Stream Tunning utility because I don't want to break whatever I changed to make it works. However looks like using only the BIOS controller it doesn't reset to the lowest rpm after a few minutos so probably it was due a BIOS bug. So if someone has the same problem I suggest to try to update the BIOS to the latest version available.
  6. I have a X399 Fatal1ty with the same problem. If Aida is started then the BIOS/F-Stream Tunning utilities set the lowest rpm on the fans. Is there any workaround for this issue? I would like to keep Aida opened since it shows the cpu temperatures and fan speeds on my rgb keyboard where I can realize quickly if somehting is wrong.
×
×
  • Create New...